Co vydrží Full HD videokamera Samsung H106

vydáno 13. 7. 2009 | autor Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma Foto a video, Datová média | 1 komentář

Tagy: Full HD, HMX-H100, HMX-H104, HMX-H105, HMX-H106, Samsung, SDHC, SSD, videokamera, Wear Leveling

Samsung logo

…v rukou vynalézavého chlapce Tomíka

Představte si videokameru Samsung v rukou malého chlapce. Co myslíte, že všechno zažije – a přežije vůbec? Osm vtipných videí výstižně zachycuje přednosti videokamery a převážně výhody SSD disků, díky kterým kamera přežije pády, vysoké teploty i pobyt v mrazáku. Představujeme microsite, která vás seznámí s videokamerami Samsung řady H.

Společnost Samsung představuje na internetových stránkách http://www.samsung.com/…rience/H106/ skvělou microsite, která vás vtipným příběhem seznámí s Full HD videokamerami Samsung řady H, převážně pak s modelem HMX-H106 s 64 GB SSD diskem.

Microsite je koncipována jako Překvapivý příběh videokamery H106, jehož hlavními hrdiny jsou Tomík – vynalézavý chlapec a Full HD videokamera Samsung H106 s 64 GB SSD diskem. Ta se v rukou Tomíka stává obětí dětské vynalézavosti. Obstojí videokamera v těžké zkoušce? A jaké jsou vlastně výhody SSD disku?

Tomík dává kameře skutečně zabrat. Díky jeho představivosti se SSD kamera proletí padákem, přilepená na kufru autíčka se projede po zahradě a nebo se utká tváří v tvář s Tomovým bagrem. Jak je možné, že toto všechno bez úhony přežije? Odpověď najdeme v přednostech SSD disků.

HD videokamera Samsung HMX-H106

Osm krátkých videí výstižně zachycuje osm předností SSD disků. Mezi ně patří rychlost, spolehlivost, vysoká kapacita, odolnost proti otřesům, nízkým a vysokým teplotám, nízká spotřeba energie a kompaktost. Součástí microsite je také popis funkcí a specifikací jednotlivých videokamer, včetně 3D vizualizace kamery s možností otáčení. Pokud přemýšlíte o koupi SSD kamery, doporučujeme tuto microsite navštívit.

Videokamery Samsung řady H

První SSD videokamera na světě, model HMX-H106 s kapacitou 64 GB, patří na vrchol modelové řady H. Vrstevníky tomuto modelu jsou kamery HMX-H105 s kapacitou 32 GB SSD, HMX-H104 s kapacitou 16 GB SSD a model HMX-H100, která disponuje slotem pro SDHC paměťové karty. Velikost paměťového média je jediný rozdíl mezi jednotlivými modely.

Videokamery Samsung řady H jsou menší, lehčí a spolehlivější. A také natáčí v rozlišení Full HD a obsahují pokročilou optickou technologii. Uznávaný širokoúhlý objektiv Schneider je kombinován s 10× optickým zoomem a optickým stabilizátorem obrazu. Vaše videa se tak snadno stanou profesionálními.

Pouhým stisknutím tlačítka videokamery Samsung HMX-H106 budou vaše videa vypadat stejně profesionálně. Kamera natáčí v rozlišení 1920×1080, tedy v nejvyšší HD kvalitě. Standardní videokamery mají vodorovné rozlišení 480 bodů, rozlišení videokamery Samsung HMX-H106 je 1080 bodů. Výsledkem jsou živá videa ve špičkové kvalitě.

HD videokamera Samsung HMX-H100

Chcete-li natáčet video profesionální kvality, je dobré začít profesionálním objektivem. Proto je kamera HMX-H106 vybavena světově uznávanou HD optikou a 37 mm širokoúhlým objektivem Schneider. Většina videokamer používá objektivy s ohniskovou vzdáleností 41 až 45 mm. Ohnisková vzdálenost 37 mm umožňuje zachycení obrazu v širším úhlu, takže natočíte více, a to v neuvěřitelně čistém, sytém a přesném barevném podání.

Výhody SSD disků

Paměť SSD společnosti Samsung vám dává svobodu sledovat vše, co se vám pohybuje před objektivem. Absence pohyblivých součástí znamená vyšší odolnost a mnohem více úložného prostoru, až 64 GB u SSD videokamery Samsung H106.

Samsung SSD modul

Spotřeba energie je u SSD při přehrávání či ukládání dat 8× nižší než u HDD, díky čemuž baterie vydrží déle. Díky absenci pohyblivých částí je SSD disk odolnější a bezpečnější než HDD. Videokamery s pamětí SSD pokračují v nahrávání i přes otřesy a vibrace a pořizují video ještě dlouho poté, co konkurenční videokamery přestaly nahrávat. U paměti SSD můžete opakovaně zapisovat a mazat data – více než milionkrát za sebou, což je 4× více než u HDD.

Díky nové technologii Wear Leveling jsou data seřazena způsobem, který zajistí, že vymazání a přepisování dat se odehrává rovnoměrně po celém paměťovém médiu. Společně s maximální životností SSD, která je 1 milion hodin, tuto videokameru nic nezastaví. Pracuje při vysokých i nízkých teplotách, natáčí bez ohledu na vibrace, je tichá a méně se zahřívá. A umožňuje také rychlejší přístup k videu. Takže natáčení teď bude zábavné nejen pro lidi před kamerou, ale i pro vás.

Pro všechny, kteří přemýšlí o pořízení videokamery s SSD diskem, doporučujeme návštěvu microsite http://www.samsung.com/…rience/H106/ a zhlédnutí Tomíkova domu – Překvapivého příběhu kamery H106.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře

Re: Co vydrží Full HD videokamera Samsung H106

Vložil Joker77 (bez ověření), 13. Červenec 2009 - 18:50

Obrázek uživatele Joker77

Zajímavé :-)))