Tuzemské Blu-ray filmy - 19. týden 2010

vydáno 9. 5. 2010 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Anchor Bay, Blu-ray, Bonton, Bontonfilm, Case 39, Dante's Inferno, Dante's Inferno: An Animated Epic, Dantovské peklo, film, Magic Box, Paramount, Paramount Pictures, Případ číslo 39, Starz

Blu-ray Disc logo

V nadcházejícím týdnu se na našem trhu objeví pouze dva nové Blu-ray filmy. Sérii šesti animovaných příběhů Dantovské peklo a mysteriózní thriller Případ číslo 39 si teď jako obvykle krátce představíme. Na konci května by měla být nabídka na našem trhu opět poněkud zajímavější, takže doporučujeme vydržet a těšit se.

TIP: Nevyžadujete český dabing ani titulky? Chcete vědět, co na Blu-ray vychází v zahraničí? Sledujte každou sobotu seriál Blu-ray filmy ve světě a budete v obraze.

Všechny u nás oficiálně distribuované zahraniční filmy mají české titulky a ve většině případů i dabing. Tyto údaje budou upřesněny vždy až po osobním ověření, což může nějaký čas trvat. Informace o harmonogramu vydávaných titulů pocházejí z oficiálních materiálů distribučních společností, přesto se termíny i skladba filmů mohou změnit.

Dantovské peklo

Dantovské peklo (Dante's Inferno: An Animated Epic, 2010) (Blu-ray)

Český název: Dantovské peklo

Originální název: Dante's Inferno: An Animated Epic

Rok výroby: 2010

Žánr: Animovaný

Délka: 88 minut (1:28)

Režie: Mike Disa

Hrají: Mark Hamill, Grey DeLisle, Graham McTavish, Victoria Tennant

Studio: Starz / Anchor Bay

Distribuce v ČR: Bontonfilm, a. s. (od 10. 5. 2010)

Předpeklí, chtíč, obžerství, chamtivost, zloba, kacířství, násilí, podvod a zrada! To je devět kruhů pekla, jak je v první části svého proslulého díla Božská komedie popsal Dante Alighieri.

Dantovské peklo vás zavede na trýznivý výlet napříč peklem, kde Dante čelí silám zla, ničí démony a monstra neskutečné podoby, jen aby zachránil milovanou Beatrice ze spárů nejvyššího pekelníka – Lucifera.

Doprovodný film k oblíbené hře společnosti Electronic Arts Dantovské peklo natočili inovativním způsobem vizionářští režiséři animovaných filmů z celého světa – včetně tvůrčích týmů stojících za nejvýraznějšími animovanými filmy všech dob (Ghost In The Shell, Blood: The Last Vampire, Strážci – Watchmen: Příběhy Černé lodě a Samurai Champloo).

6 režisérů, 6 děsivých vizí pekla, 1 strhující velkolepé dobrodružství!

Technické informace o disku budou doplňovány na stránce s detailem filmu »

Případ číslo 39

Případ číslo 39 (Case 39, 2009) (Blu-ray)

Český název: Případ číslo 39

Originální název: Case 39

Rok výroby: 2009

Žánr: Horor / Thriller

Délka: 109 minut (1:49)

Režie: Christian Alvart

Hrají: Renée Zellweger, Jodelle Ferland, Ian McShane, Callum Keith Rennie, Bradley Cooper

Studio: Paramount Pictures

Distribuce v ČR: Magic Box (od 12. 5. 2010)

Hlavní role v mysteriózním thrilleru připadla držitelce Oscara Renée Zellweger, která jako sociální pracovnice řeší podivný a znepokojivý případ Lillith Sullivanové. Ve snaze pomoci nabídne Emily (Zellweger) děvčátku se záhadnou minulostí útočiště u sebe doma. Tím se ovšem její dosavadní život mění v děsivou noční můru, která pro ni může mít fatální následky. Závěr děsivého hororu plného překvapivých zvratů přináší šokující a zlověstné rozuzlení.

Technické informace o disku budou doplňovány na stránce s detailem filmu »

Připomínám, že přehled všech připravovaných titulů naleznete v Blu-ray kalendáři, k dispozici je také Blu-ray katalog, obsahující všechny u nás dosud vyšlé i připravované tituly.

Důležitá poznámka na závěr: tyto tituly, stejně jako všechny ostatní u nás oficiálně distribuované, jsou vybaveny českou jazykovou podporou – vždy ve formě českých titulků a většinou i dabingu. Pokud tato informace není uvedena v Blu-ray katalogu, je to proto, že čekáme na definitivní upřesnění údajů.

Článek je součástí seriálu Tuzemské Blu-ray filmy »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře