Monitor pro fotografy v portfoliu BenQ

vydáno 11. 1. 2017 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Monitory

Tagy: 4K, BenQ SW320, fotografie, HDR, monitor, Ultra HD

Společnost BenQ uvádí ve svém portfoliu monitor BenQ SW320, jenž díky jeho vlastnostem ocení zejména fotografové nebo pracovníci postprodukce.

BenQ SW320 je vybaven 10bitovým IPS panelem o úhlopříčce 31,5 palce, podporou 4K Ultra HD rozlišení (3 840×2 160 pixelů) i technologie HDR. Pro IPS panel jsou taktéž typické široké pozorovací úhly s hodnotou 178 stupňů na všechny strany.

K dalším specifikacím se řadí rozsáhlé zobrazovací schopnosti, co se barev týče. Monitor pokrývá z 99 % barevnou škálu Adobe RGB a ze 100 % sRGB a Rec. 709. Kromě toho podporuje DCI-P3 a disponuje certifikací Technicolor pro přesnost barevného podání na úrovni požadavků filmových studií.

To však zdaleka není všechno. Kromě 10bitového panelu je přesnost barev zajištěna 14bitovou 3D LUT tabulkou či hardwarovou kalibrací pomocí kolorimetru v kombinaci s kalibrací softwarovou, a to s využitím aplikace Pallete Master. Konektivita je zajištěna porty USB 3.0, HDMI 2.0a, DisplayPort, miniDisplayPort a Thunderbolt, přičemž k výbavě se řadí i čtečka paměťových karet.

Monitor BenQ SW320 je na trhu možné zakoupit již nyní za doporučenou maloobchodní cenu 37 990 Kč včetně daně.

Zdroj: TZ BenQ

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře