Exkluzivně: Bondovky jdou k ledu, ve velkém se vrátí až s příchodem Spectre

vydáno 28. 1. 2015 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova | 5 komentářů

Tagy: Blu-ray, Bond 50, film

James Bond (Blu-ray) Bondovky patří mezi nejvýraznější akvizice Bontonfilmu, a tak pravděpodobně nepřekvapí, že s natáčením nového bondovského dobrodružství SPECTRE hodlá distributor malinko zamíchat kartami. Před premiérou předchozího filmu Skyfall uvedená kolekce k 50. výročí špiónské série s posledním lednovým dnem půjde do moratoria a v podstatě až do konce roku se nevrátí.

Bontonfilm tímto krokem hodlá vytvořit větší poptávku a samozřejmě si i připravit půdu pro novinky ze světa „nulanulasedmičky“. S listopadovou premiérou SPECTRE se kolekce k 50. výročí vrátí a protentokrát už by mohla obsahovat i onen Skyfall (pokud jednání se studiem dopadnou pozitivně), pro který bylo v edici v době prvního vydání připravené speciální místečko. Případní kupující by tak měli padesátiletou historii Jamese Bonda opravdu pěkně pohromadě.

Bondovskou kolekci lze stále zakoupit v obchodě Filmgame.cz

Zároveň s obnoveným prodejem kolekce Bontonfilm rozjede i obří bondovský release všech dosavadních dílů v samostatných steelbookových baleních, které v uplynulém roce jemně naznačilo vydání pravděpodobně nejpopulárnější bondovky v podobě klasiky Goldfinger.

Pokud tedy chcete kolekci pořídit dřív než za necelý rok. Moc neotálejte. S 1. únorem se na příkaz Bontonfilmu vytratí z obchodů stejnou rychlostí jako by je 007 sestřeloval svým starým dobrým Waltherem.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Exkluzivně: Bondovky jdou k ledu, ve velkém se ...

Vložil Anonym (bez ověření), 10. Únor 2015 - 22:01

Obrázek uživatele Anonym

Kecy v kleci, máme 10 dnů po 1. únoru a po včerejší objednávce je krabička na cestě. Stejné plky jako před třemi lety s Harrym Potterem, taky se měla kolekce z obchodů „ztratit“, a je k dostání dodnes…

Re: Exkluzivně: Bondovky jdou k ledu, ve velkém se ...

Vložil Michal Kubeček (bez ověření), 10. Únor 2015 - 22:40

Obrázek uživatele Michal Kubeček

Třeba šlo právě o tohle: přimět ke koupi ty, kdo o tom sice uvažovali, ale bez podobné pobídky by se nerozhoupali. :-)

Re: Exkluzivně: Bondovky jdou k ledu, ve velkém se ...

Vložil Psema (bez ověření), 11. Únor 2015 - 14:45

Obrázek uživatele Psema

Spíš to ukazuje, jak je distribuce neschopná si ohlídat pár obchodů. Na meetingu se na to kladl speciální důraz, ale po 14 dnech to zase nikdo neřeší. :D Trochu ekvivalent českýho zákonodárství a vůbec kompletní byrokracie.

Re: Exkluzivně: Bondovky jdou k ledu, ve velkém se ...

Vložil Psema (bez ověření), 11. Únor 2015 - 15:11

Obrázek uživatele Psema

Tak jsem se na to ještě jednou otázal a prý se smí doprodat, co obchody mají. Ale už se nebude naskladňovat. Což je bohužel dost o ničem, když toho jsou v obchodech plný sklady.

Holt Bontonfilm ten byznys evidentně „umí“. :D

Re: Exkluzivně: Bondovky jdou k ledu, ve velkém se ...

Vložil Michal Kubeček (bez ověření), 11. Únor 2015 - 23:35

Obrázek uživatele Michal Kubeček

Bohužel? To jako vážně?

Holt asi nemám pro pochopení pro ten „byznys“, ale najednou zakazovat obchodům prodávat něco, co už jednou vydali a dodali, by mi přišlo jako snad ještě větší absurdita než region kódy nebo to, že se mi BD nejdřív zdlouhavě připojuje k síti jen proto, aby mi pak přehrávač sdělil, že mi příslušný obsah, kvůli kterému to bylo, stejně neukáže, protože žiju v zemi druhé kategorie (ve které jsem za to BD zaplatil víc než ti, kdo nárok mají). A pak se vydavatelé naoko strašně diví, že si to lidé radši stáhnou, než by se jich pomalu na kolenou doprošovali, aby jim směli za média zaplatit.