Titanic na Blu-ray v září?

vydáno 16. 4. 2012 | autor Štěpán Čermák | sekce Novinky | téma 3D, Filmy, Ze světa | 1 komentář

Tagy: 3D, Amazon, Blu-ray, Blu-ray 3D, James Cameron, Titanic, Titanic 3D

Titanic (Blu-ray 3D)

Formátu Blu-ray se za více jak pět let existence podařilo přinést ve vysokém rozlišení většinu z nejžádanějších filmových titulů jako Star Wars, Pán prstenů, Vetřelec, Jurský park a kopy dalších. Dokonce i toho Indiana Jonese se brzy dočkáme, smůlu tak mají především skalní fanoušci Jamese Camerona.

Sice vyšly oba jeho díly Terminátora a samozřejmě Avatar a Vetřelci, pecek jako Propast, Pravdivé lži a především Titanic jsme se ale zatím nedožili. To by se mohlo brzy změnit.

Zatímco Propast i Pravdivé lži se stále pouze chystají, Titanic se dočkal data vydání. Sice neoficiálního, ale i tak v mnohém směrodatného – uvedl ho totiž americký Amazon, který otevřel předobjednávky na Blu-ray i Blu-ray 3D verzi Titanicu, jenž pak k zákazníkům podle všeho dopluje 14. září.

TITANIC na HDmagu

Jedná se o informaci, která nebyla potvrzena z oficiálních zdrojů a tím pádem ani nevíme, jaké by měly disky obsahovat bonusy, stejně tak neznáme bližší technické specifikace. Jediné, na co se tedy můžeme spolehnout, je fakt, že datum uváděné Amazonem dává smysl a je tedy více než pravděpodobné, že se Titanicu na Blu-ray v polovině září opravdu dožijeme. Ostatně bylo by to pět měsíců po obnovené premiéře, v případě titulu, který se nikam nežene, tedy ideální prodleva od poslední návštěvy kina. A že Titanic vyjde na BD ve 2D i ve 3D, se dalo díky konverzi předpokládat.

Na Blučku se rozhodně máme na co těšit. Pod Cameronovým dohledem byl celý film restaurován a jak se zdá podle vašich reakcí i podle naší mini recenze, Titanic teď vypadá lépe než kdy předtím. O Blu-ray si doslova říká.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Titanic na Blu-ray v září?

Vložil short ralph lauren (bez ověření), 5. Březen 2013 - 18:49

Obrázek uživatele short ralph lauren

Pleasant to generally be checking out your website again, this has been a few months personally. Well this report this i have been silently laid regarding so long. I require this post in order to complete our job within the institution, and has now similar matter with all your content. Appreciate it, wonderful share.