Vyměřený čas na Blu už za měsíc

vydáno 2. 1. 2012 | autor Štěpán Čermák | sekce Novinky | téma Filmy | 1 komentář

Tagy: Blu-ray, film, In Time, Vyměřený čas

In Time (Blu-ray)

Představte si svět, ve kterém přežíváte ze dne na den, z minuty na minutu a váš život nezávisí na tom, jakou si udržujete fyzickou kondici, jak moc zeleniny a ovoce sníte a podobně. Svět, ve kterém si veškerý čas musíte koupit. Přesně v takovém žije hrdina Vyměřeného času. Je to docela obyčejný člověk z nižší společenské třídy, který jednoho dne, pár minut před svou smrtí, dostane od cizince celé století. Ve čtvrti, ve které se zabijí i kvůli desítkám minut a ve které byste si za tolik roků koupili všechno, na co byste si ukázali, je to ale velmi nebezpečný dar, ne-li přímo prokletí. Je proto na čase, vydat se do bohatší části města a způsobit drobnou revoluci.

Vyměřený čas není ani tak akční pecka, jako spíš dobře napsaný thriller s ne úplně využitým potenciálem (viz. zmatky kolem časových zón), to by vám ale nemělo bránit v tom, abyste si ho řádně užili. Andrew Niccol (Gattaca) v něm totiž odvedl výbornou práci a ačkoliv je Vyměřený čas spíš konverzačka, dokáže v několika momentech nadchnout – třeba při „časopáce“. Stále se zlepšující Justin Timberlake je tu navíc výborný a když si po chvíli zvyknete i na Amandu Seyfried, jejich časoloupeže ve stylu Bonnie a Clydea vám budou vonět.

Na Blučko by měl Vyměřený čas dorazit už na konci ledna, ale jen v Americe, kde 20th Century Fox slíbilo jeho vysokodefiniční premiéru na 31.1.2012. U nás se každopádně film objeví velmi brzy na to, tuzemská kinopremiéra totiž měla zpoždění oproti té americké jen pár dní. Počítejte tedy s únorem.

Co vedle filmu ve FullHD s šestikanálem v DTS-HD MA čekat? Desetiminutové behind the scenes a vystřihané nebo prodloužené scény. Takže ohromná slabota.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Vyměřený čas na Blu už za měsíc

Vložil th0ca (bez ověření), 3. Leden 2012 - 16:43

Obrázek uživatele th0ca

matroska bude stacit :))