Rozšířená verze Hobita se blíží. Nic úchvatného ale neslibuje

vydáno 2. 7. 2013 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma 3D, Filmy, Ze světa | 10 komentářů

Tagy: An Unexpected Journey, Blu-ray, Extended Edition, film, Hobbit, Hobbit: An Unexpected Journey, Hobit, Hobit: Neočekávaná cesta, Hobit: Šmakova dračí poušť, Neočekávaná cesta, rozšířená edice, The Hobbit: Extended Edition

Že se dočkáme rozšířené verze první části filmového Hobita, bylo jasné dřív, než Peter Jackson vůbec dostal Neočekávanou cestu do kin, v posledních měsících se však po nové edici doslova slehla zem, aby fanoušci ve velkém nakupovali disky s kinoverzí. Až nyní režisér a jeho scenáristky promluvili o tom, na co se můžeme v nejbližších měsících (logicky těsně před uvedením Šmakovy dračí pouště do kin) těšit. Nic velkého nás ale asi nečeká.

Většina nových scén se má totiž podle očekávání točit především okolo dalších dialogů, jejichž účelem je prohlubovat postavy a pozadí příběhu. Dočkáme se tak nových scén z Kraje (jako by jich už nebylo dost), prodloužené sekvence ve skřetím městě, kde tamní šéf zazpívá novou písničku (bože, proč?), a také bližšího pohledu na nevrlost mezi trpaslíky a elfy (nové scény budou obsahovat vládce elfů z Temného hvozdu Thranduila i více z Roklinky). Nic zásadního, že?

Jackson naštěstí přiznal, že do filmu hodlá vrátit i scénu, ve které vládce Dolu Girion brání město před Šmakem pomocí černých šípů, které jediné mohou prorazit drakův pancíř. Tahle část zní – jako jediná – alespoň trochu zajímavě a jako něco, co by stálo za to před druhým filmem vidět. Celkem se počítá s tím, že Hobit nakyne o dalších 30 minut, takže si držíme palce, aby Jackson nenacpal Blu-ray pouze scénami, v nichž si lidé povídají o ničem, anebo ještě hůř – pouze chodí. V kvalitativní posun vzhůru nedoufáme v tomto případě vůbec.

Hobit: Neočekávaná cesta
Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Rozšířená verze Hobita se blíží. Nic ...

Vložil Martin (bez ověření), 2. Červenec 2013 - 19:07

Obrázek uživatele Martin

Tak to je bomba, nemůžu se dočkat, kinoverze byla opravdu velmi krátká, nestačil jsem ani dopít colu a už šly titulky. Díky, Petere !!!

Re: Rozšířená verze Hobita se blíží. Nic ...

Vložil martin (bez ověření), 6. Červenec 2013 - 16:22

Obrázek uživatele martin

Takže kompletní hobit v prodloužené verzi alá pán prstenů až koncem roku 2015?

Re: Rozšířená verze Hobita se blíží. Nic ...

Vložil CainPullo (bez ověření), 7. Červenec 2013 - 18:22

Obrázek uživatele CainPullo

Uvítal bych speciálku o 20 min kratší :) Hmm, že bych si jí sám sestříhal :)

Re: Rozšířená verze Hobita se blíží. Nic ...

Vložil moviereaper (bez ověření), 7. Červenec 2013 - 19:55

Obrázek uživatele moviereaper

na rozšířenou verzi se těším, pravda, že by film mohl být kratší a člověk by o nic zásadního v ději nepřišel, ale i tak se mi na to koukalo dobře a u kino-verze jsem se nenudil, ale tý další skřetí písničky se trochu bojím

Re: Rozšířená verze Hobita se blíží. Nic ...

Vložil th0ca (bez ověření), 8. Červenec 2013 - 14:44

Obrázek uživatele th0ca

Ja se zeptam trochu na neco jinyho. Zrovna o vikendu sem koukal na blucko a nvm proc, ale CGI mi tam prislo takovy divny? Hlavne Vrrrci jak tam behali po louce a nahaneli trpajzliky. To tak vazne vypada divne? Nebo sem chytl nejakou beta verzi? :D Tim chci rict, ze na 10 let starym LOTROvi 1 ty triky vypadaj lepe jak tu. I ti 3 velci orgove mi prisli takovy divny. O tom velkym bilym troubovi nemluve.

Re: Rozšířená verze Hobita se blíží. Nic ...

Vložil marko (bez ověření), 8. Červenec 2013 - 16:49

Obrázek uživatele marko

nie si sam! Lotr sa mi pacil omnoho viac nebolo tam vela pocitacovych trikov, Hobbit mi prisiel natoceny ako keby som sa dival na pc hru a nie na film!!!!

Re: Rozšířená verze Hobita se blíží. Nic ...

Vložil th0ca (bez ověření), 9. Červenec 2013 - 7:59

Obrázek uživatele th0ca

Uf to sem rad,ze nejsem sam, kdo to vidi. Jak sem zminoval ty 3 orgy, prisli mi takovy jak bez finalni textury… hlavne cistounky jak kdyby vylezli nekde ze sauny. Hm. I ten smak na zacatku kdu zalejzal do ty jeskyne, byl tam videt jen jeho ocas a ten se, prislo mi, divne hejbal jak kdyby to bylo to cgi v 15fps… no celej film sem mel trochu pocit,ze koukam na nejakej TV porad.

Re: Rozšířená verze Hobita se blíží. Nic ...

Vložil Ondro (bez ověření), 12. Červenec 2013 - 16:32

Obrázek uživatele Ondro

chalani, nie ste sami. ja to isté, tu ide ale o to že LOTR bol antočený bez peňazí a z lásky čo Hobbit je iba kvôli peniazom.

Re: Rozšířená verze Hobita se blíží. Nic ...

Vložil dori (bez ověření), 20. Červenec 2013 - 1:42

Obrázek uživatele dori

Zisti si fakty,pozri si videoblogy a hlavne netrep. Bez penazi sa tocil Hon na Gluma a nie LOTR…

Re: Rozšířená verze Hobita se blíží. Nic ...

Vložil Avari (bez ověření), 4. Srpen 2013 - 20:07

Obrázek uživatele Avari

Další moula. Lotra nebyl natáčený pro prachy?? WTF. Studia jen tak někomu dají 300 mega, aby si natočil co chce, jo? Už tu pohádku nemusíte recitovat. Mohli by jste mít svůj názor a ne převzatý od některých „novinářů“ a Civala s POMEM z Čsfd.