Plán tuzemských Blu-ray filmů na únor - duben 2008

vydáno 14. 1. 2008 | téma Filmy, Z domova | 2 komentáře

Tagy: Blu-ray, Bohémové, Bonton, Dobrodružství Barona Prášila, film, Gattaca, Gympl, Klikař Charlie, Láska podle předlohy, Motel smrti, Na pokraji slávy, Superbad, Trilogie Spider-Man, Vítejte v džungli

Společnost Bontonfilm, zatím jediný tuzemský distributor Blu-ray filmů, koncem minulého roku razantně snížila tempo vydávání těchto titulů až na samou nulu. Během letošního února a v průběhu dalších měsíců by se ale měla znovu „rozjet“ a obšťastňovat nás v průměru jedním novým HD filmem týdně. Na co se tedy můžeme těšit?

Nabídka je to trochu rozpačitá. O únorové nabídce jsem psal už loni v listopadu (viz Plán tuzemských HD filmů na leden a únor 2008) a od té doby z ní – přesně podle předpokladů – zmizelo několik titulů. Trilogie Spider-Man naštěstí zůstala.

V březnové nabídce se objevuje Gympl, český film Tomáše Vorla z loňského roku. Pokud to je pravda a prvním českým filmem na Blu-ray bude skutečně tento snímek, pak nemám co dodat. Na druhou stranu je možné, že i tento film se z nabídky Bontonfilmu na poslední chvíli vytratí, jako se to stalo už tolika jiným.

Na druhou stranu se ale v této skromné nabídce dají najít alespoň tři kvalitní snímky, což není špatné. Rocková freska Na pokraji slávy, kultovní sci-fi Gattaca a neméně legendární fantazie Terryho Gilliama Dobrodružství Barona Prášila – tyto filmy si své diváky jistě najdou a HD jim bude velmi slušet.

Únor

Březen

Duben

Podrobnější technické specifikace nejsou sice jako obvyklek ještě dispozici, přesto už byly všechny filmy zařazeny do zdejší databáze HD filmů a nalézt je lze samozřejmě i v kalendáři připravovaných HD filmů.

Všechny zjištěné podrobnosti budou postupně doplňovány.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další

Komentáře

Re: Plán tuzemských Blu-ray filmů na únor - duben 2008

Vložil Anonym (bez ověření), 4. Únor 2008 - 0:04

Obrázek uživatele Anonym

samé perly to musím uznat. sakra kdy konečně začnou na BD kolečkách normální filmy zlatý fond. Firmy nadělaly kvalitní železo ale ve finále je to k ničemu. Dobré starší filmy pouze na DVD.

Re: Plán tuzemských Blu-ray filmů na únor - duben 2008

Vložil peter (bez ověření), 17. Únor 2008 - 15:29

Obrázek uživatele peter

Ta ponuka je sice slaba,ale na amazon.co.uk & play.com sa ponuka za posledne dni omnoho zlepsila, hlavne ze uz konecne pribudol Warner.