Philips v Česku uvádí 3D monitory s Ambiglow

vydáno 9. 10. 2012 | autor Martin Stančík | sekce Novinky | téma Monitory | 2 komentáře

Tagy: 3D, AH-IPS, Blu-ray 3D, HDMI, LED, Philips, Philips Ambiglow, Philips Gioco

Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic představila novou sérii 3D monitorů Philips Gioco vybavenou technologií Ambiglow.

Philips Gioco s Ambiglow

Technologie Philips Ambiglow zlepšuje zážitek při sledování obrazu a komfort při práci s monitorem tak, že promítá jemné světlo do prostoru okolo monitoru a na stěnu za ním, čímž opticky zvětšuje zobrazovací plochu. Procesor umístěný v monitoru sleduje právě zobrazovaný obsah a automaticky upravuje barvu a jas vyzařovaného světla. Monitor je také vybaven funkcí Smart Bias Light, která usnadňuje práci v tmavém prostředí. Jemné bílé světlo (statických 6500k) ozařuje okolí monitoru a snižuje tak zatížení a únavu očí při práci ve tmě.

Trojrozměrnou technologii monitorů Gioco lze využít jak na video, tak na hry. Třetí rozměr lze zapnout nebo vypnout stisknutím příslušného „hot-key“ na stojanu monitoru. Displej je navíc schopen automaticky po připojení například k Blu-ray přehrávači spustit 3D režim.

Monitory Philips Gioco jsou vybaveny AH-IPS panelem s LED podsvícením, které zaručuje věrné podání barev a široké pozorovací úhly. Pro připojení různých zařízení je k dispozici HDMI a USB 3.0 hub, jež je až 10krát rychlejší než standardní USB 2.0.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Philips v Česku uvádí 3D monitory s Ambiglow

Vložil Anonymwaqřrner (bez ověření), 9. Říjen 2012 - 17:53

Obrázek uživatele Anonymwaqřrner

v sousedově řečoi jeden paníák znamená 4 holiny a 5úpiv :D?D?D volzteeeeeee

Re: Philips v Česku uvádí 3D monitory s Ambiglow

Vložil PNS (bez ověření), 9. Říjen 2012 - 23:16

Obrázek uživatele PNS

To je všechno hezký, všechny tyhle inteligentní vylepšování produkovaných barev, a podsvícení, ajánevímcoještě, ale poslední dobou se dost zajímám o správnou kalibraci / nastavení mojí HDTV a první, na co vždy narazíte už na té nejzákladnější úrovni je, všechny tyto „vylepšovací“ funkce povypínat :)) To jen tak všeobecně naokraj, nic proti této televizi, sám mám Philips ;)