Nové LCD HDTV Samsung řady 6 a 7 - revoluční design a superrychlá odezva

vydáno 18. 1. 2008 | sekce Tiskové zprávy | téma Televizory | 2 komentáře

Tagy: Auto Motion Plus 120Hz, CES 2008, Full HD, HDMI, HDTV, InfoLink RSS, LCD, LN40A650T, LN40A750T, LN46A650T, LN46A750T, LN52A650T, LN52A750T, RSS, Samsung, SPVA, Super Patterned Vertical Alignment, televizor, USB

Řady 6 a 7 LCD TV Samsung mají našlápnuto stát se těžištěm digitální zábavy v letošním roce!

CES 2008 - logo

Samsung Electronics, společnost s vedoucím postavením na trhu HDTV, designu a technologiích, prostřednictvím LCD HDTV Series 6 a 7 nově definuje roli, kterou televizory s vysokým rozlišením hrají v domácí zábavě. Nejen že Samsung výrazně posunul vpřed kvalitu obrazu, nový elegantní design, inspirovaný automobilovým a módním průmyslem, navíc přináší dosud nevídanou barevný zážitek. Nový vzhled design překvapí dotekem jantarové barvy, která se přirozeně prolíná s tradiční klavírní černí. Nové modely Samsung LCD HDTV řady 6 a 7 představil na veletrhu CES 2008 v Las Vegas.

Samsung také, na základě požadavků zákazníků, přidal sofistikované síťové připojení a snadno použitelné možnosti propojení s dalšími zařízeními. Především přístup k předpovědi počasí, zprávám a informacím o akciích, je vzdálen jen kabel a klik – díky ethernetovému portu a nové službě InfoLink™ RSS. Nové modely, navržené tak, aby se staly centrem domácí zábavy, umožňují přístup k široké škále digitálních multimediálních zařízení. Připojit můžete například MP3 přehrávače, videokamery a osobní počítače. Obsah jejich disků pak můžete snadno prohlížet, přehrávat či spravovat prostřednictvím HDTV Samsung.

„Využitím revolučního designu u modelů řady 6 a 7 mění Samsung styl televizorů a představuje zařízení, která se stanou fokusem každého obývacího pokoje,“ řekl Jonas Tanenbaum, vice prezident marketingu plochých panelů Samsung Electronics America. „Díky multifunkční konektivitě přinášejí nové modely zkušenost, která dalece překračuje tradiční sledování obsahu. Uživatelé mohou nyní snadno propojit a využívá data, uložená na nejrůznějších digitálních zařízeních, čímž se jejich televizor stane mediálním hubem. Přinášíme zcela nový způsob sledování a využívání HDTV.“

Full HD LCD TV: řada 6

Samsung LCD Full HDTV řady 6

Řada 6 je první, kde se v roce 2008 můžeme setkat s novým revolučním designem. Byl inspirován designem automobilového a módního průmyslu. Nový výrobní proces již během vzniku vnese jemný barevný nádech do dosud jednolité černi HD televizorů značky Samsung.

Díky nových oceněným technologiím, které Samsung používá ve všech HDTV, dosahují modely řady 6 zcela výjimečné obrazové kvality. Super Patterned Vertical Alignment (SPVA) panel přináší sledovací úhel 178° ze všech čtyř stran spolu s mnoha dalšími vylepšeními obrazu. Full HD (1080p) panely značky Samsung využívají nové vysokorychlostní tekuté krystaly, které zkracují dobu odezvy až na 4ms. Rychlá doba odezvy, spojená s technologií Auto Motion Plus 120Hz™, dramaticky snižuje rozmazání pohybujícího se obrazu a vibrace a tím činí z nových modelů televizory vhodné ke hra ní videoher a sledování akčních sportů.

Nové televizory jsou také vybaveny průlomovou technologií společnosti Samsung, díky které jsou barvy jasnější a černá ještě černější. Přidáním ochranných vrstev bylo docíleno nižšího lesku a kvalitnějšího obrazu i při sledování z větších úhlů. V jednom produktu tak získají to nejlepší hráči, sportovní fanoušci i filmoví fanatici.

Aby se modely řady 6 mohly stát opravdovým centrem domácí zábavy, vybavil je Samsung pokročilou HD konektivitou a síťovým připojením, které vysoce překračují běžné vybavení HD televizorů. Je tak možné připojit široké spektrum multimediálních zařízení díky čtyřem HDMI 1.3 vstupům (včetně jednoho z boku). Po připojení je pak již snadné prohlížet a ovládat zařízení pomocí nově navrženého dálkového ovládání s joystickem a sofistikovanému rozhraní pro správu obsahu HDTV.

Full HD LCD TV řady 6 budou k dispozici v březnu 2008 s těmito úhlopříčkami: 40", 46" a 52" (modely LN40A650T, LN46A650T, LN46A650T a LN52A650T).

Full HD LCD TV: řada 7

Samsung LCD Full HDTV řady 7

Modely řady 7 rozšiřují vynikající technologie a vlastnosti, které naleznete v řadě 6 a posunují sítě a správu multimédií na zcela novou úroveň. Uživatelé si mohou snadno užívat MPEG a JPEG soubory uložené na externích zařízeních, díky USB 2.0 konektoru, který je prakticky umístěn na boku televizoru. Díky tomu je možné HDTV přeměnit na plnohodnotnou domácí obrazovou galerii či připojit MP3 přehrávač a užívat si dynamický, kvalitní zvukový zážitek.

Jsou navíc vybaveny interní flash pamětí s prémiovým obsahem, který je možné sledovat rovnou po vybalení televizoru z krabice. Vestavěný subwoofer razně zlepšuje kvalitu zvuku.

Full HD LCD TV řady 7 budou k dispozici v květnu 2008 s těmito úhlopříčkami: 40", 46" a 52" (modely LN40A750T, LN46A750T a LN52A750T).

Článek je součástí série, informující o akci CES 2008 »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře

Re: Nové LCD HDTV Samsung řady 6 a 7 -

Vložil Anonym (bez ověření), 19. Leden 2008 - 2:21

Obrázek uživatele Anonym

PR?

Re: Nové LCD HDTV Samsung řady 6 a 7 -

Vložil d.f.h, 19. Leden 2008 - 12:08

Obrázek uživatele d.f.h

Tisková zpráva. Je to ostatně napsáno hned nahoře pod nadpisem. Vadí to snad?