Výherce soutěže o 3D film na Blu-ray

vydáno 19. 10. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Extra HD | téma 3D

Tagy: 3D, Blu-ray, DVDobchod.cz, film, HDmag.cz, Monstra oceánů, Monstra oceánů 3D: Pravěké dobrodružství, Sea Monsters, Sea Monsters 3D, Sea Monsters: A Prehistoric Adventure, soutěž

Monstra oceánů 3D: Pravěké dobrodružství (Sea Monsters 3D: A Prehistoric Adventure, 2007)

Během uplynulých dvou týdnů jsme mohli na HDmag.cz soutěžit o první 3D Blu-ray film, využívající stereoskopické metody anaglyf, který na náš trh uvedly společnosti Samsung a Magic Box. Dokument Monstra oceánů 3D: Pravěké dobrodružství nám laskavě poskytl sponzor HDmag.cz – e-shop DVDobchod.cz. Vyhráli jste právě vy?

Soutěže se zúčastnilo celkem 38 osob, šance na vítězství tedy byla opravdu vysoká. Je vidět, že Blu-ray přehrávač ještě rozhodně nemá každý; pokud bychom uspořádali soutěž o „obyčejné“ DVD, jistě bychom se dočkali řádově stovek odpovědí. A to i proto, že naše otázky byly jako obvykle skutečně jednoduché:

  • má e-shop DVDobchod.cz samostatnou sekci pro dokumentární Blu-ray disky a pokud ano, tak jakou má adresu?
  • kdo je distributorem Blu-ray vydání dokumentu Monstra oceánů 3D: Pravěké dobrodružství v České republice?

Správná odpověď na první otázku měla být
blu-ray.dvdobchod.cz/dokumentarni-filmy-na-blu-ray-blu-ray-dokument,
skutečně nás nezajímala poštovní adresa e-shopu. Odpověď na druhou otázku pak bylo možné nalézt přímo v článku, kterým jsme informovali o soutěži – distributorem prvního 3D Blu-ray filmu v České republice je společnost Magic Box. Přesto byla více než třetina odpovědí nesprávných.

Poslední částí soutěže byla kreativní otázka – proč si myslíte, že má 3D v domácí zábavě budoucnost, případně proč ji nemá. Pokud bychom měli usuzovat jen podle našich soutěžících čtenářů, tak už by mělo být 3D dávno součástí každého domácího kina, protože se ho téměř všichni nemohou dočkat.

A teď už slavnostní fanfáry!

Ze všech platných odpovědí se výhercem stal
Patrik Vodák z Dětmarovic. Gratulujeme.

Všem soutěžícím děkujeme za účast a těšíme se na setkání s nimi u některé z dalších soutěží, které pro čtenáře HDmag.cz už teď připravujeme.

DVDobchod.cz - logo

Blu-ray dokument Monstra oceánů 3D: Pravěké dobrodružství do soutěže poskytl DVDobchod.cz – Blu-ray a DVD filmy pro celou rodinu. Děkujeme.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Extra HD