První hororový film na Blu-ray od společnosti Hollywood C.E.

vydáno 6. 7. 2009 | autor Brickbox Digital Media | sekce Tiskové zprávy | téma Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, Brickbox Digital Media, film, HCE, Hollywood C.E., Hollywood Classic Entertainment, Saw, Saw 5, Saw V

Saw 5 (Saw V / Saw V., 2008)

Dne 25. května 2009 vydala společnost Hollywood Classic Entertainment kultovní hororový film Saw 5 na Blu-ray disku. Jde o pátý díl mysteriózní série Saw o legendárním skládačkovém vrahovi, tentokrát od režiséra Davida Hackla.

Výroby Blu-ray disku se ujala společnost Brickbox Digital Media s.r.o., která pro distribuční společnost Hollywood C.E. realizovala předchozí 4 díly této série na DVD. V případě pátého dílu jde o společné uvedení DVD a Blu-ray do distribuce v půjčovnách a následně i v prodeji. Blu-ray nosič se tak stává běžným distribučním formátem, uváděným společně s DVD v rámci jednoho releasu.

Blu-ray vydání Saw V obsahuje originální a českou zvukovou verzi ve formátu DTS Master Audio 5.1, české a anglické titulky, širokoúhlý obraz Full HD 1080p/24 fps (16:9). Film obsahuje rozšířenou bonusovou výbavu: Osudová Pětka, Past Kyvadlo, Past Krychle, Natáčení Pasti Krychle a Past Rakev. Blu-ray vznikl ve spolupráci s dalšími třemi teritorii, kromě české verze obsahuje také polskou, maďarskou a rumunskou lokalizaci.

Saw V

Jigsaw už je od třetího dílu mrtvý, v jeho krvavých šlépějích ale kráčí speciální agent Hoffman (Costas Mandylor), kterému je v patách agent Strahm (Scott Patterson). Zabiják se tedy musí vydat na lov, aby zabránil svému úplnému prozrazení a dopadení. Ani v tomhle dílu nechybí obligátní příběh pěti lidí, kteří jsou uvězněni v kruté hře o holý život.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře