Nové přenosné LCD televizory Sony BRAVIA B4000

vydáno 23. 1. 2008 | sekce Tiskové zprávy | téma Televizory

Tagy: 20B4000, 23B4000, 26B4000, B4000, BBE ViVa, Blu-ray, BRAVIA, BRAVIA ENGINE, BRAVIA Theatre Sync, DVB-T, HD Ready, HDMI, LCD, PlayStation 3, PS3, Sony, televizor, Virtual Dolby Surround

Sony - logo

Sofistikovaná elegance pro váš interiér

  • barevné provedení i design harmonicky doplňující interiér
  • snadno přenosný televizor – umístíte jej kamkoli
  • ideální velikost pro jakýkoli prostor

Nová řada LCD televizorů Sony BRAVIA B4000 potěší každého, kdo si vždycky kladl otázku, proč jsou vlastně ty televizory tak velké a tak černé.

Buďte jiní…

BRAVIA B4000, která se rozhodně nebojí být odlišná, se nabízí ve dvou různých povrchových úpravách, inspirovaných přírodními materiály. Pearly White vás překvapí perleťově bílou a Glossy Mocha barvou lesklé moky. Obě jsou dokonale designovány tak, aby harmonicky doplňovaly prakticky jakýkoli interiér.

Díky nabídce obrazovek o úhlopříčkách 20, 23 nebo 26 palců si jednoduše vyberete nejen barvu, ale i tu nejlepší velikost – ať už si televizor pořizujete jako druhý do ložnice, kuchyně či jídelny.

Užitečné madlo na zadní stěně televize vám usnadní bezpečné přenášení a design „vše v jednom“ znamená, že při přemisťování nepotřebujete stěhovat žádný stojan.

LCD televizor Sony BRAVIA B4000

Odlišná ve všech směrech

BRAVIA B4000 se od ostatních televizorů liší úplně ve všem – a to platí i o krabici, ve které se nachází. Z balení je na první pohled patrné, že výrazným akcentem této řady je moderní životní styl a zároveň důraz na kompaktní rozměry samotných přístrojů.

„Řadu BRAVIA B4000 představujeme jako nový, svěží koncept,“ říká Angela de Kleinová, produktová manažerka, LCD TVs, SONY TV Operations Europe. „Když o ní mluvíme jako o lifestylovém produktu, znamená to pro zákazníka především to, že je praktická a snadno se používá. Je to televizor, který dobře vypadá, ať jej umístíte kamkoli, a který je zkonstruován tak, abyste jej mohli snadno vzít a sami přestěhovat z místa na místo. A samozřejmě – televizory Bravia mají skvělý obraz, kvalitní zvuk a bohaté možnosti připojení dalších zařízení.“

LCD televizor Sony BRAVIA B4000

Kvalita v každém detailu

Nejdůležitější součástí a srdcem televizorů BRAVIA B4000 je procesor BRAVIA ENGINE, který se stará o prvotřídní obraz. Technologie, kterou si vychutnáte pouze u Sony, digitálně zpracovává obrazový signál a dodává mu bohatost barev, vysoký kontrast a ostrost detailů. Výsledkem je přirozený a živý obraz, který opravdu nikde jinde nenajdete.

Systém nabízí také odpovídající zvuk, o který se starají technologie Virtual Dolby Surround a zpracování audio signálu BBE ViVa. Výsledkem jejich součinnosti je kvalitní prostorový zvuk s čistým a jasným mluveným slovem.

Díky dvěma HDMI konektorům můžete k televizoru snadno pomocí jediného kabelu připojit HD zařízení, jako přehrávače Blu-ray disků, konzoly PlayStation 3 nebo HD videokamery. Technologie BRAVIA Theatre Sync umožňuje ovládání sestav propojených přes HDMI pomocí jednoho dálkového ovladače, takže ke sledování filmu na disku nebo k vypnutí celého systému stačí stisknout jediné tlačítko na ovladači.

Na závěr určitě nepřekvapí, že řada BRAVIA B4000 je HD Ready a disponuje vestavěným digitálním tunerem pro příjem volně šířeného digitálního televizního vysílání (DVB-T) v místech, kde je dostupné.

A jako třešničku na dortu televizor nabízí úsporný, nízkoenergetický režim Standby, ve kterém spotřebovává pouze 0,7 W elektrické energie.

Referenční ceny Sony

…pro jednotlivé typy řady BRAVIA B4000:

  • 20B4000 – 14990,– Kč
  • 23B4000 – 16490,– Kč
  • 26B4000 – 17990,– Kč
Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře