Na Blu-ray nastane Okamžik zlomu

vydáno 27. 2. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: Blu-ray, Dolby TrueHD, film, Fracture, New Line Cinema, Okamžik zlomu, VC-1

Studio New Line Cinema připravuje pro region A (primárně americký trh) Blu-ray vydání thrilleru Okamžik zlomu (Fracture, FDb.cz). Jednovrstvý 25 GB disk bude obsahovat film s obrazovým VC-1 1080p přepisem a Dolby TrueHD 5.1 zvukem, jako bonusy jsou v plánu pouze vynechané scény, dva alternativní konce a trailer ve vysokém rozlišení. Vychází 16. června.

Okamžik zlomu (2007)

Okamžik zlomu (Fracture, 2007)

Když Ted Crawford zjistí, že ho jeho překrásná a výrazně mladší manželka Jennifer podvádí s jiným, naplánuje její vraždu. Na místo činu přijede i detektiv Rob Nunally, který jako jediný získá povolení vstoupit do Crawfordovy rezidence.

Crawford se k vraždě manželky okamžitě přizná, ale Nunally mu prakticky nevěnuje pozornost, protože si na podlaze všimne své milenky Jennifer – jejíž pravou identitu dosud neznal – v kaluži krve.

Crawford je po svém přiznání okamžitě uvězněn a obžalován. K případu je přidělen mladý asistent okresního prokurátora Willy Beachum, který se úspěšně dere do světa firemního práva. Ale nic bohužel není tak jednoduché, jak to vypadá. V závěrečném duelu si Crawford i Willy uvědomí, že zákonitě jednou nastane „okamžik zlomu“, kdy se poruší i ta nejdokonalejší fasáda…

Kriminální thriller Gregoryho Hoblita je variantou oblíbeného příběhu o dokonalém zločinu, jenž ovšem nikdy tak dokonalý není, byť si jej viník naplánoval sebelépe.

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy na obzoru »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře