Na Blu-ray bude spáchán těžký zločin

vydáno 27. 7. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: 20th Century Fox, Blu-ray, DTS-HD Master Audio, film, High Crimes, MPEG-4 AVC, Těžký zločin

Těžký zločin (High Crimes, 2002)

Režisér Carl Franklin má na svém kontě několik vyloženě průměrných thrillerů a kriminálních dramat. Do stejného ranku bohužel spadá i Těžký zločin (High Crimes, FDb.cz), odehrávající se v rámci vyšetřování ve vojenském prostředí. Příliš nepomohla ani účast hvězdné herecké dvojice – Morgan Freeman a Ashley Judd.

Blu-ray vydání filmu připravuje na 1. září studio Fox, ohlášena zatím byla jen verze pro region A (USA). Obvyklý MPEG-4 AVC obraz a DTS-HD Master Audio 5.1 zvuk doplní komentář režiséra, šestice dokumentů (A Military Mystery, FBI Takedown in Union Square, A Different Kind of Justice, Liar Liar: How to Beat a Polygraph with Sue Ducett, The Car Crash a Together Again) a trailer.

Studio Fox své Blu-ray disky regionálně kóduje, film importovaný z Ameriky tedy u nás nebude možné přehrát – to se samozřejmě netýká majitelů region-free Blu-ray přehrávačů, kterých ale příliš není. My ostatní si budeme muset počkat na evropské vydání, na kterém by se při troše štěstí mohla objevit i česká jazyková podpora.

Těžký zločin (2002)

Vše čemu věříš, vše co znáš, může být lež…

Těžký zločin (High Crimes, 2002)

Jednoho dne se hezké a sexy advokátce Claire Kubik (Ashley Judd) naráz zhroutí celý svět. FBI spojí jejího muže Toma (Jim Caviezel) s vraždami nevinných civilistů během utajované vojenské operace před patnácti lety. S pomocí důvtipného právníka (Morgan Freeman), který pracoval u armády, bojuje Claire za očištění Tomova jména, ale dostává se čím dál blíž k vládnímu tajemství. Nyní riskuje kariéru a dokonce i vlastní život, aby odhalila pravdu.

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy na obzoru »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře