Magic Box v březnu: Zaujme jen návrat Sin City a Šíleného Maxe

vydáno 3. 3. 2015 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, film, Horrible Bosses 2, Mad Max, Magic Box, Sin City: A Dame to Kill For

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil (Blu-ray) Březen patří z pohledu distribuce ke slabším měsícům. Nabídka Bontonfilmu nabízí ze zajímavých novinek jen Zmizelou Davida Finchera a jinak vsadí především na re-edice katalogových titulů. Magic Box se s katalogovkami vyprázdnil již minulý měsíc, a tak tentokrát přijde jen s jednou v podobě Šíleného Maxe a přihodí k ní dvě ne-úplně-atraktivní novinky.

11. března se na trh s Blu-ray chystá pokračování Sin City s podtitulem Ženská, pro kterou bych vraždil, kterou Magic Box vnese do obchodů s doporučenou cenou 499 korun. Návrat „města hříchu“ přitom doprovodí vydání samostatných filmů se Šíleným Maxem (299 korun). Ty prozatím vyšly pouze v ucelené kolekci. Fanoušci Mela Gibsona, post-apokalyptických světů a roztodivných strojů na čtyřech kolech si tak konečně budou moci koupit jen své favority ze série.

Další filmy dorazí až o dva týdny později. 25. března se však chystá pouze pokračování komedie Šéfové na zabití (499 korun), které silně zaostalo za očekáváním, a animovaný film 7 trpaslíků (taktéž 499 korun), jenž je v plánu vydání spíše do počtu. Tedy nic, kvůli čemu by bylo nutné v den vydání tasit peněženky.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře