Jurský park už brzy na Blu-ray 3D

vydáno 29. 1. 2013 | autor Anna Kopecká | sekce Novinky | téma 3D, Filmy, Z domova, Ze světa

Tagy: 3D, Blu-ray, film, IMAX, Jurassic Park, Jurassic Park 3, Jurský park, Jurský park 3, Lost World, Steven Spielberg, Ztracený svět

Jurský park 3D (Blu-ray) Pokud jste byli v posledních pár měsících ve svém oblíbeném multikině a zahlédli jste na místních obrazovkách trailer na Jurský park 3D, zrak Vás nešálí. Jak už jsme psali vloni, Steven Spielberg opravdu chystá 3D konverzi svého dinosauřího majstrštyku a zaveze nás do něj už v dubnu tohoto roku.

Ve Spojených státech je premiéra naplánovaná na 5. dubna (tuzemská kina dinosauři navštíví o týden později) a necelé tři týdny nato, konkrétně 23. dubna, se dočkáme i Blu-ray 3D. To v combo packu za cenu kolem 35 dolarů doplní DVD, digitální kopie, UltraViolet a 2D Blu-ray. Bonusová výbava pak nenabídne žádnou novinku, neb bude na chlup totožná s předešlými edicemi.

Kdo neholduje 3D si pak do diáře může označit datum 26. března, kdy všechny tři filmy, z čehož dva byly doposud dostupné jen v rámci Ultimate Trilogy balení, vyjdou samostatně na Blu-ray. Jurský park, Ztracený svět: Jurský parkJurský park 3 v combo packu doplní DVD, digitální kopie a UltraViolet. Cena jednotlivých filmů se bude pohybovat kolem 25 dolarů.

P.S.: Vydání Blu-ray 3D Jurského parku je v tuzemských obchodech předběžně naplánováno na podzim tohoto roku. O jednotlivých 2D edicích se zatím nemluví.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře