Hráči budou hazardovat na Blu-ray

vydáno 9. 3. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: Blu-ray, Disney, Dolby TrueHD, film, Hráči, MPEG-4 AVC, Rounders

Hráči (Rounders, 1998)

Studio Disney potěší všechny příznivce pokeru a Matta Damona Blu-ray vydáním dramatu Hráči (Rounders, FDb.cz), které chystá k desetiletému výročí vzniku filmu. Snímek režiséra Johna Dahla vychází v regionu A (USA) 14. dubna s obvyklou výbavou: MPEG-4 AVC obraz, Dolby TrueHD 5.1 zvuk, vynechané scény s komentářem, alternativní konec, dokument z natáčení, dokument o profesionálních hráčích pokeru, komentář režiséra, scénáristů a herce Edwarda Nortona, tipy od šampionů pokerových soutěží a interaktivní BD-Java hra Heads Up Texas Hold 'Em.

Obvyklá je ovšem i špatná zpráva na závěr: studio Disney své Blu-ray disky v naprosté většině případů regionálně kóduje, budeme si tedy muset počkat na evropské vydání a samozřejmě zapomenout na českou jazykovou podporu.

Hráči (1998)

Příběh hazardního hráče (Matt Damon), který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do „normální“ společnosti kompenzuje geniálním talentem.

Hráči (Rounders, 1998)

Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích (Edward Norton).

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy na obzoru »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře