Blu-ray disky s Mazací hlavou jsou připraveny, čeká se na Lynchův souhlas

vydáno 24. 3. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, David Lynch, Eraserhead, film, Mazací hlava

Blu-ray éterem dnes skrze zpravodajství Zóny proběhla informace, že se na neurčito přesouvá Blu-ray vydání posledního plánovaného titulu z rukou Davida Lynche Mazací hlava. Jedná se o v pořadí již několikátý přesun, přičemž naposledy za ním stál sám režisér, který si vyžádal změnu specifikací disku, kvůli kterým musela být Magic Boxem objednána nová výroba disků.

Podle našich informací se však Lynchovi fanoušci nemusí bát, že by Mazací hlava na tuzemský Blu-ray nakonec nedorazila. Neurčené datum je pouze provizorním řešením, neboť Magic Box aktuálně neví, kdy přesně bude moci nový disk pustit do prodeje. Aktuální situace je nicméně taková, že jsou disky vyrobeny a čeká se na definitivní schválení režiséra, jenž je v současné době natolik zaneprázdněný, že není možné přesně určit datum tuzemského releasu.

Prozatím si tedy můžeme Mazací hlavu z plánu vydání škrtnout. Je nicméně možné, že se v následujících dvou až třech měsících objeví. A tentokrát již dorazí i do obchodů, v nichž již nyní najdete celovečerní prequel k Městečku Twin Peaks a Lost Highway.

Mazací hlava se prozatím znovu odkládá
Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře