Zmizelá na Blu-ray: Kompletní náhledy a specifikace očekávaného thrilleru Davida Finchera

vydáno 21. 1. 2015 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova | 1 komentář

Tagy: Blu-ray, film, Gone Girl, Zmizelá

Zmizelá režiséra Davida Finchera patří mezi nejmrazivější thrillery uplynulého roku a i když americká filmová Akademie ocenila nominací pouze Rosamund Pike za její portrét psychopatické paní domu, je jisté, že prodejnost na Blu-ray bude vysoká, neboť film byl ohromný hit v kinech a i knižní předloha jde stále na dračku.

A kdy že se dočkáme? Zmizelá dorazí do tuzemských vod již 4. března a ne v jen tak ledajaké edici. Studio 20th Century Fox totiž rozhodlo, že v první vlně vydání půjde globálně do obchodů limitovaný digipack, jenž bude navíc obalen slipcasem, v němž bude vložen booklet (přes 30 stran) s přebalem „Amazing Amy“. Tedy knížky, kterou se hrdinka v podání Rosamund Pike proslavila. Až po vyprodání digipacků dorazí do obchodů obyčejný plastový amaray.

Zmizelá (Blu-ray)

Trochu ovšem zamrzí, že podobně povedené balení nebude obsahovat plnou nálož bonusových materiálů. Jak z informací Bontonfilmu, tak z amerických recenzí je totiž patrné, že na disku bude pouze audiokomentář režiséra Davida Finchera. Ten je prý nadmíru povedený, i když režisér působí jako by byl „naspeedovaný“ hektolitry kofeinu. Logicky se tedy spekuluje, jestli Foxové do budoucna nechystají speciální edici filmu pro případný double-dip. Ostatně Foxové jsou svojí snahou o tunu různých edic známí.

Po technické stránce je rovněž jasno. Obraz bude v poměru stran 2.35:1 a samozřejmě v plnohodnotném FullHD (1080p). Zvukově se pak můžeme těšit na tradiční zvukovou výbavu Foxů. Tj. primárně anglické DTS-HD MA 7.1, češtinu v Dolby Digital 5.1 a titulky (kromě českých by neměly chybět ani slovenské) a řadu dalších evropských jazyků, které budou stejně jako česká stopa v Dolby Digital. Audiokomentář režiséra bude naopak jen ve stereu.

Zmizelá (Blu-ray)
Zmizelá (Blu-ray)
Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Zmizelá na Blu-ray: Kompletní náhledy a specifikace ...

Vložil JoP (bez ověření), 21. Leden 2015 - 18:58

Obrázek uživatele JoP

A už se ví, jestli komentář bude mít české titulky? Na double-dip bych to tipoval taky, protože od Zodiaca byly všechny Fincherovy blu-raye 2diskové – a pochybuji, že žádné bonusy nevznikly.
Jinak pro nedočkavce je totožná edice už ke koupi na US Amazonu s kompletní češtinou.