Želví nindžové v Blu-ray pizza boxu

vydáno 30. 4. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa | 2 komentáře

Tagy: Blu-ray, Dolby TrueHD, film, Teenage Mutant Ninja Turtles, TMNT, VC-1, Warner Bros., Želví nindžové, Želvy Ninja

Teenage Mutant Ninja Turtles Film Collection (2009)

Koncem osmdesátých let se animovaný seriál Želvy Ninja těšil celosvětové popularitě, objevil se dokonce i u nás v porevolučním televizním vysílání. V devadesátých let pak kolem čtyř zmutovaných korytnaček ovládajících bojová umění dokonce vznikly tři hrané celovečerní filmy, aby pak sláva celé série na dobrých patnáct let vyprchala. Comeback přišel až v roce 2007 ve formě slušně přijatého 3D animáku Želvy Ninja, který by se měl za dva roky dočkat pokračování.

Studio Warner zřejmě právě k této příležitosti (ovšem se značným předstihem) chystá stylový Blu-ray box v designu krabice na pizzu, obsahující všechny tři původní hrané filmy a také nedávný animák, který ve vysokém rozlišení už vyšel samostatně. Kolekce Teenage Mutant Ninja Turtles Film Collection bude obsahovat čtyři jednovrstvé 25 GB disky, každý z filmů bude mít VC-1 obraz a Dolby TrueHD 5.1 zvuk, v plánu jsou samozřejmě i nějaké ty bonusy (Comic Book, Sketch with Co-Creator Peter Laird's Autograph, Radical Beanie Hat) a dokonce i oblíbené sběratelské karty.

Kolekce vychází v regionu A (Amerika) 4. srpna, studio Warner svá Blu-ray vydání regionálně nekóduje. Želví pizza box je tedy možné zakoupit odkudkoliv na světě, samozřejmě nez české jazykové podpory.

Želví nindžové (1990)

Rodinný film o čtyřech želvách a krysákovi, kteří v kanále přijdou do styku s neznámou chemikálií a zmutují. Nepřirozeně rostou a zvyšuje se jim i inteligence. Krysák byl mazlíčkem japonského mistra bojových umění a v klícce se naučil nejrůznější pohyby, které pak želvy naučil. Sám si říkal Mistr Tříska a své „děti“ pojmenoval Leonardo, Michelangelo, Donatello a Rafaelo.

Želví nindžové II (1991)

Želvičky jsou hodné a svou znalostí bojových umění pomáhají lidem. Spřátelí se s žurnalistkou April a podivínským ochráncem zákona Casey Jonesem, který používá jako zbraně sportovní pomůcky. Společně způsobují nemalé problémy asijskému gangu, který vede tajemný Trhač. Když Trhač unese Mistra Třísku, želví nindžové to nenechají jen tak a rozhodnou se ho zachránit.

Želví nindžové II (1991)

Mladý chlapec Keno rozváží pizzu. Při jedné rozvážce přistihne bandu lupičů, kteří kradou zboží. Jelikož dobře ovládá bojová umění, postaví se neohroženě proti nim a než se vzpamatuje, má po boku tři želví nindži, s jejichž pomocí lupiče porazí.

V téže době se probouzí k životu Trhač, který nindžům přísahá pomstu. Mezitím urychleně pokračuje likvidace odpadu na skládce podniku TGRI; právě tekutina, která odtamtud kdysi unikla, způsobila mutaci želv a krysáka a stále ještě ohrožuje vše živé. Profesor Jordan Perry už zlikvidoval prakticky všechny láhve, zbývá jen jedna jenomže ta se dostane do rukou Trhače a jeho pěšáků.

Trhač zajme profesora a donutí ho, aby vytvořil další zmutované tvory, kteří by mu pomohli želví nindži zprovodit ze světa…

Želvy Ninja (2007)

Želví nindžové III (1993)

Čtyři superhrdinové – Rafael, Leonardo, Michelangelo a Donatello – pokračují ve svých kouzelných dobrodružstvích. Tentokrát se želví nindžové přemístí v čase do roku 1593, do starého Japonska, aby pomohli princovi Kenshi v boji proti jeho otci Damiovi.

A to všechno kvůli kouzelnému žezlu, které se objeví o čtyři století později na Manhattanu…

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy na obzoru »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Želví nindžové v Blu-ray pizza boxu

Vložil Anonym (bez ověření), 4. Květen 2009 - 14:47

Obrázek uživatele Anonym

tak tomu rikam bomba napad (ten obal).. :D

Re: Želví nindžové v Blu-ray pizza boxu

Vložil Jimi (bez ověření), 4. Květen 2009 - 23:59

Obrázek uživatele Jimi

Spíše bych uvítal ten animovaný seriál..