Zakletý v čase i na Blu-ray

vydáno 3. 11. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: Blu-ray, Dolby TrueHD, film, New Line Cinema, The Time Traveler's Wife, VC-1, Warner Bros., Zakletý v čase

Zakletý v čase (The Time Traveler's Wife, 2009)

Robert Schwentke je všestranný režisér, oscilující mezi dramatickými thrillery (Tajemný let) a romantickými komediemi (Eierdiebe). Audrey Niffenger je spisovatelka, jejíž debutová novela The Time Traveler's Wife se v roce 2003 dočkala světového úspěchu. Oba dohromady dali vzniknout nečekaně kvalitnímu filmu.

Romantické drama Zakletý v čase (The Time Traveler's Wife, FDb.cz) obsahuje kromě prvků sci-fi také solidní dějovou linii, která ale po pravdě řečeno zaujme spíš tu něžnější polovinu lidstva.

S tím ovšem studio Warner (resp. divize New Line Cinema) tak nějak počítá – Blu-ray vydání filmu totiž pro region A (USA) připravuje na 2. února, tedy dva týdny před Valentýnem, zkomercionalizovaným pseudosvátkem všech zamilovaných.

Blu-ray disk v obvyklém studiovém standardu (VC-1 obraz, Dolby TrueHD 5.1 zvuk), doplněný dvěma dokumenty (Time Traveler's Wife: Love Beyond Words, Unconventional Love Story) a DVD s filmem ve standardním rozlišení, se tak může stát vhodným dárkem pro partnerky všech příznivců vysokého rozlišení.

I kdyby se evropské vydání, které zatím nebylo ohlášeno, nakonec vůbec neobjevilo (což je nepravděpodobné), film Zakletý v čase si u nás na Blu-ray přesto budeme moct vychutnat – Warner Bros. své disky regionálně nekóduje. Českou jazykovou podporu ve formě titulků a nebo dabingu lze ale samozřejmě očekávat pouze na některé z případných evropských mutací.

Zakletý v čase (The Time Traveler's Wife, 2009)

Zakletý v čase (2009)

Film podle bestselleru o lásce, která přesahuje hranice času.

Clare (Rachel McAdams) je zamilovaná do Henryho (Eric Bana) celý svůj život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy: Henry je cestovatel časem – prokletí velmi vzácné genetické anomálie, která způsobuje, že se Henry skoro celý svůj život přesouvá v čase do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly.

I navzdory tomu, že Henryho nedobrovolné cestování v čase je od sebe dělí, Clare se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou jedinou životní láskou.

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy na obzoru »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře