ZAGG rozšiřuje portfolio své značky IFROGZ

vydáno 1. 3. 2017 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: bezdrátová sluchátka, Bluetooth, Coda, IFROGZ, InTone, reproduktory, sluchátka, Zagg

Společnost Zagg rozšiřuje portfolio své značky převážně mobilních doplňků IFROGZ o novou řadu audio zařízení Coda a sluchátka – špunty InTone.

Špuntů do uší jsou k dispozici dva nové typy, náušníkových sluchátek jeden a stejně tak je v prodeji i reproduktor. Všechny modely jsou navíc bezdrátové a ke zdroji zvuku se připojují skrze technologii Bluetooth.

Prvním představeným kouskem jsou sluchátka Coda Wireless do uší, jejichž doporučená maloobchodní cena je 29,99 eur, tedy zhruba 800 korun. Sluchátka Coda jsou dostupná v celé řadě barevných provedení a jsou v nich integrovány 10mm měniče. Náhlavní sluchátka Coda Wireless za stejnou cenu jsou potom vybavena náušníky 40mm a kromě toho i AUX kabelem pro pokračování poslechu poté, co po osmi až deseti hodinách dojde šťáva.

Dále se do prodeje dostává reproduktor Coda Wireless za poloviční doporučenou cenu, který je opět vybaven 40mm měniči a nabízí 360stupňový zvuk. Integrovaný mikrofon pak umožňuje realizaci konferenčních hovorů na cestách. Na jedno nabití zvládne reproduktor přehrávat zvuk minimálně čtyři hodiny.

Poslední novinkou jsou špuntová sluchátka InTone Wireless v ergonomickém designu za 34,99 eur, která nabízejí směrovou akustiku a 14mm reproduktorové měniče.

Všechny modely jsou k dispozici v partnerských sítích společnosti Zagg – Euronics, Alza.cz a Qstore.

Zdroj: TZ Zagg

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře