X-Meni se vrátí: Rozšířená verze Budoucí minulosti bude k mání v červenci

vydáno 6. 5. 2015 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa | 1 komentář

Tagy: Blu-ray, film, X-Men, X-Men: Budoucí minulost

X-Men: Budoucí minulost - The Rogue Cut (Zavvi.com) UPDATE: Rogue Cut vyjde i v České republice!

A je to oficiální. Rozšířená verze posledního dobrodružství X-Menů je skutečností. Fanoušci, kteří v kinoverzi marně hledali mutantku Rogue v akci, se dočkají 14. července, kdy o 17 minut delší verze filmu vtrhne do zahraničních obchodů. Co vás čeká?

Především scény s již zmíněnou Rogue, která kvůli časovým úsporám musela z většiny kinoverze pryč (viděli jsme ji až v samotném závěru, natočeny byly však i scény z temné budoucnosti), producent Simon Kinberg a režisér Bryan Singer však slíbili i řadu dalších úprav. Přesné detaily nejsou známy, spíše než nové sekvence však máme očekávat úpravy a rozšiřování scén stávajících. Je samozřejmě otázkou, do jaké míry změní úpravy tempo a kvality filmu. Osobně bych si ovšem vsadil, že změny budou minimální a v podstatě půjde jen o to, aby byli fanoušci spokojení, dostali svou oblíbenou postavu, kterou Singer chtěl přivést zpět na plátno (Singer přiznal, že se jedná o scénu, jež je regulérní odbočkou a ve střižně mu došlo, že do filmu moc nesedí a je pro kinoverzi nadbytečná), a veškeré změny se tomu budou snažit přizpůsobit.

Společně s oznámením o rozšířené verzi přišel s oznámením i britský obchod Zavvi.com, jenž tradičně uvede i speciální limitovanou steelbookovou verzi za sympatických 18 liber. Česká distribuce vydání rovněž předběžně potvrdila s tím, že je v jednání je rovněž steelbook. Bližší specifikace však – na rozdíl od plánovaného data vydání 29. července – prozatím nejsou známy.

X-Men: Budoucí minulost - The Rogue Cut
Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: X-Meni se vrátí: Rozšířená verze Budoucí ...

Vložil th0ca (bez ověření), 6. Květen 2015 - 13:50

Obrázek uživatele th0ca

konecne, na tuhle verzi jsem cekal s koupi (a poctive ani hdrip puvodni sem nestahoval :D)