Wolverine zaútočí na Blu-ray i v edici s adamantiovými drápy!

vydáno 11. 8. 2013 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa | 1 komentář

Tagy: Adamantium Collection, Blu-ray, film, sběratelská edice, SteelBook, Wolverine, X-Men, X-Men 2, X-Men 3, X-Men Origins: Wolverine, X-Men United, X-Men: First Class, X-Men: První třída, X-Men: The Last Stand

Wolverine (Blu-ray) Snad žádná filmová série není zneužívaná pro opakované Blu-ray releasy tolik jako X-Meni. Jakmile vyjde nový díl, nejenže se jemu samotnému dostane desítek nejrůznějších edic, ale studio rovněž vydá další kompletní kolekci s předchozími kapitolami mutantí ságy, doplněnou tradičně i o nějakou cetku navíc.

A nejinak tomu bude v případě nejnovějšího přírůstku do série – druhé sólovky drsňáka Wolverina. Ten má již nyní ohlášeny minimálně tři edice, které stojí za řeč a které jistě přesvědčí dostatek diváků, aby zalovili v peněženkách i přesto, že Logan ani tentokrát kinematograficky bůhvíjak nezáří a především v závěrečné třetině filmu předvádí podobné scenáristické bláboly jako ve svém originu.

Wolverine (Blu-ray HMV steelbook)

Ale to nechme stranou. Zatímco v Česku je předpokládané datum vydání stanovené na 20. listopad letošního roku (a není jasné, které edice se dočkáme), zahraniční obchody prozatím čekají na oficiální prohlášení studia. To již nyní uvolnilo náhledy jak pro klasické Blu-ray vydání (první obrázek), tak pro britský steelbook od HMV, které se hojně inspirovaly tradiční japonskou kulturou a je třeba uznat, že se z kreativního hlediska rozhodně povedly.

Kromě nich by pak měla být na britských ostrovech k sehnání i amaray edice s prvním sešitem legendární komiksové sólovky od Chrise Claremonta a Franka Millera. A na své si samozřejmě přijdou i ti, kteří doposud čekali na vypečenou kolekci dosavadních X-Men filmů. Americký Amazon totiž za cenu 2500 korun nabízí v předobjednávkách „adamantiovou kolekci“, jejímž zlatým hřebem je kromě jednotlivých disků s filmy Wolverinova ruka s vysunutými adamantiovými břity.

Jeden se skoro až děsí, s čím přijde studio 20th Century Fox příští rok, až se do kina podívá očekávaný crossover mezi X-Men: První třída a původní X-Men trilogií s podtitulem Days of Future Past.

Wolverine (Blu-ray edice s komiksem) X-Men: Adamantium Collection
Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Wolverine zaútočí na Blu-ray i v edici s ...

Vložil Michal Kubeček (bez ověření), 11. Srpen 2013 - 17:11

Obrázek uživatele Michal Kubeček

Ty drápy, to je tak trochu ironie, ne? :-)