Vylepšený firmware pro videokameru Samsung SC-HMX20C

vydáno 18. 2. 2009 | autor Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma Foto a video

Tagy: firmware, Full HD, Samsung, SC-HMX20C, videokamera

Samsung logo

Hlavními výhodami je rychlejší přepínání režimů, variabilní rychlost zoomu a rychlejší editace záznamu. Nový firmware je zdarma ke stažení na webových stránkách www.samsung.cz.

Samsung Electronics umístil na své webové stránky nový aktualizační firmware pro Full HD videokamery SC-HMX20C. Tento firmware přináší zákazníkům hned několik vylepšení při práci s videokamerou SC-HMX20C. Prvním praktickým vylepšením, je variabilní rychlost zoomu. S novým firmwarem mohou uživatelé přibližovat nebo oddalovat záběr rychleji či pomaleji a udělat tak natáčení více zábavné.

Zajímavou funkcí je také možnost pořizovat statické snímky, i když je kamera SC-HMX20C v režimu Standby. Nový firmware urychlí přepínání režimů a také samotnou editaci natočených záznamů. Díky novému firmware je tak rozdělování, slučování a částečné mazání záznamu podstatně rychlejší a uživatelsky příjemnější.

Videokamera Samsung SC-HMX20C

Pro zjednodušení pohybu v menu došlo k několika změnám i v některých označeních. Označení Celý den se změnilo na Vše a Poslední den na Nedávné (záznamy za posledních 24 hodin). Současně se také změnil vzhled ikony pro zapnutý a vypnutý mikrofon.

Nový firmware je zdarma ke stažení na webových stránkách www.samsung.cz, kde je také pro uživatele připraven přesný postup aktualizace firmware a další praktické kroky.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře