Vyhrajte 3D film na Blu-ray - Monstra oceánů

vydáno 5. 10. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Extra HD | téma 3D

Tagy: 3D, Blu-ray, DVDobchod.cz, film, HDmag.cz, Monstra oceánů, Monstra oceánů 3D: Pravěké dobrodružství, Sea Monsters, Sea Monsters 3D, Sea Monsters: A Prehistoric Adventure, soutěž

Monstra oceánů 3D: Pravěké dobrodružství (Sea Monsters 3D: A Prehistoric Adventure, 2007)

Zdá se, že filmová realita má do našich obýváků nakročeno více, než kdy jindy. Full HD obraz je dnes už samozřejmostí, 7.1 prostorový zvuk dokáže vylepšit celkový zážitek, ale to všechno je ještě pořád málo. Během relativně krátké doby nás čeká další revoluce – 3D obraz v domácích podmínkách. Chcete být u toho?

Ne, bohužel vám ještě nenabízíme „skutečnou“ 3D televizi – tu pod názvem Full HD 3D chystá Panasonic (a mnozí další) až na příští rok. 3D film ve vysokém rozlišení si ale skutečně můžete vychutnat už teď, stačí vám k tomu obyčejný Blu-ray přehrávač, HDTV a brýle s různobarevnými skly.

První Blu-ray film, využívající stereoskopické metody anaglyf, před několika týdny uvedly na náš trh společnosti Samsung a Magic Box. A právě dokument Monstra oceánů 3D: Pravěké dobrodružství, který byl svého času k vidění v kinech IMAX, vám teď díky laskavosti sponzora HDmag.cz – e-shopu DVDobchod.cz nabízíme jako výhru!

Pokud naše soutěže sledujete pravidelně, následující podmínky pro účast vás nepřekvapí: chcete-li první 3D Blu-ray film v České republice vyhrát, stačí odpovědět na dvě velmi jednoduché soutěžní otázky, nezapomenout na kreativní odpověď a pak už si jen počkat do 19. října. Právě tehdy totiž soutěž ukončíme a ze správných odpovědí vybereme jednoho šťastného výherce.

Soutěž už byla ukončena. Výherce byl zveřejněn formou samostatného článku v polovině října.

Na e-mail soutez@hdmag.cz nám napište:

  • jestli má e-shop DVDobchod.cz samostatnou sekci pro dokumentární Blu-ray disky a pokud ano, tak jakou má adresu (1. soutěžní otázka)
  • kdo je distributorem Blu-ray vydání dokumentu Monstra oceánů 3D: Pravěké dobrodružství v České republice (2. soutěžní otázka)
  • proč si myslíte, že má 3D v domácí zábavě budoucnost, případně proč ji nemá (kreativní otázka)

TIP: Správné odpovědi na obě otázky naleznete na výše uvedených odkazech.

Ze soutěže budou vyřazeny nekompletní odpovědi a také e-maily, které dorazí později než 18. října ve 24:00. Výherce bude kontaktován pomocí e-mailové adresy, ze které přišla jeho odpověď. Výhra bude následně doručena doporučenou zásilkou na náklady magazínu HDmag.cz nebo předána osobně.

DVDobchod.cz - logo

Blu-ray film Monstra oceánů 3D: Pravěké dobrodružství do soutěže poskytl DVDobchod.cz – Blu-ray a DVD filmy pro celou rodinu. Děkujeme.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Extra HD