Vlajková loď mezi sluchátky od Denonu je letos ze dřeva

vydáno 21. 7. 2016 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: Denon AH-D7200, dřevo, sluchátka

Japonská firma se specializací na Hi-Fi Denon představila nová sluchátka, mimo jiné svou letošní vlajkovou loď v tomto segmentu – model AH-D7200 s velkými mušlemi – ze dřeva.

Novinka disponuje inovovaným měničem Free Edge s průměrem 50 mm, který byl vyvinut pouze a výhradně pro potřeby Denonu. Výrobce slibuje, že díky tomu je schopen dodat uživateli výkon high-endového reproduktoru prostřednictvím sluchátek. Dřevěné mušle jsou zasazeny do odolného kovového rámu s náušníky a rámem z umělé kůže – v tomto případě chtěl zřejmě Denon vyjít vstříc ekologům a vegetariánům.

Součástí sluchátek je 3,5mm odnímatelný kabelový systém, který přímo v krabici obsahuje dvě možnosti – na výběr je buďto 7N stereo kabel či kabel kompatibilní se zařízeními Apple, který je vybavený integrovaným mikrofonem a dálkovým ovládáním. Ano, i Hi-Fi už se pomalu stává spotřebitelskou záležitostí.

Sluchátka budou dostupná v prosinci asi za 600 liber (necelých 20 tisíc korun). Současně s modelem AH-D7200 představil Denon taktéž čtveřici špuntových modelů.

Zdroj: What Hi-Fi?

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře