Videokamery Samsung díky svému tvaru doslova přirostou k ruce

vydáno 25. 6. 2009 | autor Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma Foto a video

Tagy: Active Angle Lens, CMOS, Full HD, H.264, HMX-R10, Hyper Image Stabilization, LCD, Samsung, SD, SDHC, SMX-C10, SMX-C14, videokamera

Samsung logo

Společnost Samsung představuje nové ergonomické řešení Active Angle Lens, které je součástí digitálních videokamer Samsung HMX-R10, SMX-C14 a SMX-C10. Díky velice kompaktnímu, ergonomickému designu a hladkému, zaoblenému tvaru můžete videokameru držet pohodlně a přirozeně. Budete tak vždy připraveni k natočení toho nejlepšího záběru a k uchování více živých vzpomínek. Navíc je objektiv nakloněn v úhlu 25 stupňů, takže vaše zápěstí bude při natáčení maximálně uvolněné.

Nová technologie aktivního zorného úhlu objektivu (Active Angle Lens) usnaňuje manipulaci s digitání videokamerou a výrazně usnadňuje i samotný úchop. Díky tomu, že je objektiv digitální videokamery nakloňen v úhlu 25 stupňů, uchopení videokamery a držení ruky je mnohem pohodlnější, což přináší pro uživatele samá pozitiva.

Samsung Active Angle Lens

Nejen že díky menšímu napětí v zápěstí vydrží natáčet mnohem déle, ale také s mnohem menším chvěním ruky, což významně zvyšuje kvalitu záběru. Na rozdíl od běžných videokamer, lze díky technologii Atcive Angle Lens odsunout LCD displej ze směru pohledu, a uživatel tak může při natáčení snímané osoby snadněji sledovat.

Do skupiny digitálních videokamer vybavených technologií Active Angle Lens patří modely Samsung HMX-R10, SMX-C14 a SMX-C10. Všechny tyto videokamery se vyznačují prvotřídním stylem a designem. U modelů SMX-C14 a SMX-C10 se objevuje elegantní křišťálový desing.

HMX-R10 (nejmenší full HD videokamera na světě)

Malá Full HD kamera ze skupiny Active Angle Lens s rozměry 129,7×38,3×57,8 mm a hmotností pouze 220 g. Disponuje 9 Mpix CMOS senzorem a o 25 stupňů pootočeným objektivem. Schopností tohoto zařízení je i tvorba digitálních fotografií ve skvělém až 12 Mpix rozlišení, samozřejmostí je i funkce digitální stabilizace obrazu.

Full HD videokamera Samsung HMX-R10

S pomocí 5× optického a 8× intelli zoomu si snadno přiblížíte snímané objekty a takto pořízené záznamy a fotografie kamera ukládá na SD/SDHC flash paměťové karty, o jejichž následné zobrazení se postará otočný 2,7" veliký dotykový displej.

Doporučená MOC včetně DPH: 13990,– Kč

SMX-C14 a SMX-C10

Maličké kapesní videokamery SMX-C14 a SMX-C10 představují ideální řešení pro zákazníky vyznávající aktivní životní styl. Opravdu malé rozměry 38,5×56,5×114 mm a nízká hmotnost 156 g (bez baterie) určují tyto kamerky pro každodenní použití.

Jsou vybaveny působivým 10násobným optickým zoomem a funkcí stabilizace obrazu (Hyper Image Stabilization), která pomáhá zamezit rozmazání natáčeného obrazu. Oba modely jsou také vybaveny 230000bodovým otočným LCD displejem o šířce 6,9 cm, který uživatelům umožňuje snadno zkontrolovat, zda jsou v záběru všechny osoby, i sledovat pořízený videozáznam.

Videokamera Samsung SMX-C10

Model SMX-C14 je vybaven 16 GB zabudovanou pamětí společnosti Samsung, kterou lze rozšířit pomocí slotu na paměťové karty SD/SDHC. Díky kodeku H.264, který při použití pro záznam videa ve standardním rozlišení dramaticky zvyšuje celkovou dobu záznamu, mohou uživatelé u kamery SMX-C14 na zabudovanou 16 GB paměť nahrát v režimu Super Fine až šest hodin záznamu v nejvyšší kvalitě. Kamera SMX-C10 zabudovanou paměť neobsahuje a je u ní nutné použít paměťovou kartu SD/SDHC.

Doporučená MOC včetně DPH: 5290,– Kč SMX-C10, 6490,– Kč SMX-C14

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře