VIDEO: Podívejte se na všechny prodloužené scény z prvního Hobita

vydáno 2. 11. 2013 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma 3D, Filmy, Ze světa

Tagy: An Unexpected Journey, Hobbit, Hobit, Hobit: Neočekávaná cesta, Neočekávaná cesta, rozšířená verze, The Hobbit: An Unexpected Journey, The Hobbit: Extended Edition

Příští týden bude patřit Hobitovi. Rozšířený první díl nové trilogie Petera Jacksona totiž vstoupí ve středu 6. listopadu na tuzemský trh a dá se předpokládat, že fanoušci filmu budou Blu-raye a DVD nakupovat ve velkém. My samozřejmě chystáme detailní fotografickou rozbalovačku, v plánu je rovněž recenze (včetně 3D verze a 9 hodin bonusových materiálů) a ačkoli bude přepis pravděpodobně stejně kvalitní jako u kinoverze, přichystáme i desítky nových screenshotů.

Než však projedeme rozšířenou verzi mechanikou a dokoukáme poslední dokument o natáčení, můžete se díky YouTube a zahraniční edici podívat, jaké scény do rozšířeného sestřihu přibyly. Je jich rovných třináct (a v tomto případě to neznamená, že na vaše dveře obratem zabouchá Jason Voorhees) a – co si budeme povídat – povětšinou jsou opravdu jen doplňkem pro věrné čtenáře předlohy. Hodně se tu totiž zpívá, skotačí a opravdové hloubky je přidáváno jen pomálu. I těch pár momentů z Bílé rady, Dolu a Roklinky však dokáže uhranout. Tudíž není pochyb o tom, že fandové kinoverze nebudou odcházet nespokojeni. Byť zahraniční recenze poprvé hodnotí rozšířený sestřih „pánoprstenovské ságy“ jako slabší než sestřih, jenž zamířil do kin.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře