VIDEO: Nejlepší filmová lákadla ze Super Bowlu

vydáno 5. 2. 2013 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Ze světa

Tagy: Fast and Furious 6, Iron Man 3, Lone Ranger, Oz: The Great and Powerful, Rychle a zběsile 6, Star Trek: Do temnoty, Superbowl, Světová válka Z, trailer, tv spot, World War Z

Svátek amerického fotbalu u nás zajímá asi jen největší nadšence do šišatého nesmyslu, filmoví fanoušci však finále mezi kluby, o nichž nikdy neslyšeli, vítají. Rok co rok totiž hollywoodská studia kupují čas v reklamních přestávkách, aby divákům vecpala do chřtánů, na co že mají jít za pár měsíců do kina. A jelikož jsou reklamní spoty v průběhu fotbalového přenosu řádně mastné, několika vteřin slávy se vždy dočkají jen ty projekty, od nichž by studia ráda viděla obrovskou návštěvnost a solidní naplňování splátkových kalendářů.

A ani letošek nebyl jiný, přičemž největší zájem diváků u obrazovek zaslouženě zaznamenal „rozšířený pohled“ (doslova) třetího Iron Mana. V něm nechybí dramatické průpovídky, klasická hláška a samozřejmě hromada spektakulárních výjevů – tentokrát s hlavní rolí v podobě samotného Air Force One. Shane Black si zdá se Železňáka řádně vychutnává a nás tak může na začátku léta čekat vynikající reparát za tápajícího Iron Mana 2.

Pozadu se ale nedrželi ani Star Trek a šesté Rychle a zběsile. První snímek ukázal destrukci Enterprise za hlasového doprovodu ďábelského Sherlocka Benedicta Cumberbatche, druhý zase solidní likvidaci zapůjčeného vozového parku, jenž se častěji prohání ve vzduchu než na zemi. Ani u jednoho ale nechybí ani sexy baby a v případě automobilového blockbusteru ani náznak fyzických soubojů. Těšíme se.

Naopak moc nezaujalo drama Snitch s Dwaynem Johnsonem, které jako by se mezi nařachané letní hity dostalo omylem, popřípadě ani Disneyho hlavní současné akvizice Mocný vládce Oz a Lone Ranger, jimž stále chybí ono pověstné „něco“, kvůli nemuž by člověk okamžitě volal do kina, aby si zarezervoval lupen. Podobně rozpačitě pak působí i Tv Spot na Světovou válku Z, jež ani po několika měsících od traileru nepřinesla nic nového než staré záběry s ne úplně vyladěnými lavinami zombíků.

A který Spot se líbil vám?

P.S.: Baltimorští Ravens to nakonec nandali sanfranciským 49ers 34:31.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře