Verbatim Pocket Drive - krabička na data, která je šik

vydáno 15. 12. 2009 | autor Verbatim | sekce Tiskové zprávy | téma IT a software, Datová média

Tagy: Dmailer, HDD, pevný disk, Pocket Drive, Verbatim, Verbatim Sync, Windows, Windows 7, Windows Vista, Windows XP

Verbatim - logo

Verbatim představuje Pocket Drive, stylový černý 1,8" pevný disk s kapacitou 250 GB, který je dostatečně malý na to, aby se pohodlně vešel do kapsy u kalhot či bundy nebo do dámské kabelky. Pocket Drive je již k dostání v obchodech za 2999 Kč (doporučená maloobchodní cena).

Každý z nás upřednostňuje nákup věci, která dobře vypadá. Se stylovým 1,8" Pocket Drive, který se vejde do dlaně a váží jen 85 g, s sebou můžete nepřetržitě nosit až 250 GB dat – což je ekvivalent 113636 fotografií, 62500 písniček v MP3, nebo 500 videonahrávek na zařízení, které není větší než mobilní telefon.

Pocket Drive v atraktivním černém hliníkovém pouzdře je dostatečně malý a šikovný na to, aby se perfektně hodil pro každou příležitost.

Přenosný 1,8" pevný disk Verbatim Pocket Drive

Praktický software pro zálohování a synchronizaci dat

Kromě vizuálních předností a velké kapacity má disk i další funkce a výhody. Modrá LED dioda na čelní straně disku signalizuje přenos dat, zatímco předinstalovaný software Dmailer umožňuje zálohování dat včetně šifrování záloh. Pocket Drive je kompatibilní s operačními systémy Windows 7, Vista a XP.

„Náš nový Pocket Drive je ideální volbou pro uživatele, kteří vyžadují velkou úložnou kapacitu v kompaktním, odolném a stylovém zařízení,“ vysvětluje Kai Miroschnik, Business Development Manager HDD Verbatim EUMEA.

Na disku najdeme také synchronizační software Sync od Verbatimu, který umožňuje jednoduchou synchronizaci dat mezi PC a externím pevným diskem. Aplikace pracuje se všemi typy souborů a umožňuje synchronizaci jak e-mailových schránek, tak i například oblíbených webových stránek, které máte uložené ve svém internetovém prohlížeči.

Přenosný 1,8" pevný disk Verbatim Pocket Drive
Kapacita 250 GB
Rozměry 90×64×14 mm
Hmotnost 85 g
Příslušenství Černý uzavíratelný váček na přenášení
  Zálohovací software Dmailer
  Synchronizační software Sync

(Počet obrázků, písniček a videonahrávek je pouze přibližný na základě průměrné velikosti souboru, která se liší v závislosti na použitém hardwaru či fotoaparátu. Předpoklady: Fotografie – JPEG v rozlišení 10 Mpx = 2,2 MB/obrázek. Hudba – 1 minuta při datovém toku 128 kbps = 1 MB. Video – H.264 320×240 AAC Audio = 1 hodina = 500 MB.)

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře