Verbatim naděluje skvělé vánoční dárky

vydáno 10. 11. 2008 | autor Verbatim | sekce Tiskové zprávy | téma Přehrávače, IT a software, Datová média

Tagy: BD-R, BD-R DL, BDA, Blu-ray, Blu-ray Disc Association, HardCoat, Icecast, MediaStation, MediaStation Pro, médium, MPEG-2, pevný disk, přehrávač, Shoutcast, Verbatim, WLAN

Verbatim - logo

Během letošních vánočních svátků se Ježíšek zastaví i u regálů v obchodech s produkty Verbatim. Verbatim totiž oproti minulým letům nabízí množství žádaného zboží, jako jsou například multimediální přehrávače MediaStation Pro, 2,5" pevné disky ve stylovém designu a módních barvách či Blu-ray nosiče s úložnou kapacitou až 50 GB pro zachycení jedinečných okamžiků v HD kvalitě.

MediaStation Pro – to nejlepší pro domácí zábavu

Verbatim MediaStation Pro

Tento 500 GB multimediální pevný disk dokáže přehrávat videa, fotografie a hudbu na televizoru či stereo systému ve všech populárních formátech. Zařízení váží pouhé kilo a upoutá i díky svému designu. Navíc je i velmi tiché, protože nevyužívá žádný ventilátor.

Jeho předností je bezpochyby WLAN konektivita, která umožňuje snadnou bezdrátovou integraci disku MediaStation Pro do domácí sítě. Díky tomu lze data přenášet z PC na MediaStation a přehrávat je na televizoru v reálném čase; taktéž je možné přijímat internetové rádio, jako například Shoutcast či Icecast.

MediaStation Pro stojí v obchodech 6189 Kč.

2,5" pevné disky v pěti barvách a štíhlém provedení

Stávající generace 2,5" pevných disků Verbatim nabízí více než jen štíhlé provedení: tyto miniaturní disky s obří 320 GB úložnou kapacitou padnou pohodlně do dlaně a lze je snadno schovat do kabelky nebo kapsy v bundě. Disky jsou k dostání v pěti módních barvách: červené, modré, růžové, zelené a kovově černé.

Doporučená cena 2,5" pevných disků Verbatim je 2299 Kč.

2,5" pevné disky Verbatim Colour Edition

Filmy ve fantastické kvalitě díky Blu-ray nosičům Verbatim

Kromě Blu-ray nosičů s 25 GB úložnou kapacitou představuje Verbatim před Vánoci rovněž zapisovatelné Dual-Layer Blu-ray disky s úložnou kapacitou 50 GB a dvojnásobnou rychlostí zápisu. Na tento disk se vejde 270 minut filmu ve formátu MPEG-2.

Verbatim BD-R 2× DL 50 GB zaručuje požitek z filmů ve znamenité HD kvalitě pro celou rodinu. Tato BD média jsou mimořádně odolná díky jedinečné vrstvě HardCoat od Verbatimu: její antistatické vlastnosti spolehlivě chrání disk před poškrábáním, otisky prstů a prachem.

Díky členství v Blu-ray Disc Association (BDA) zaručuje Verbatim maximální kompatibilitu s Blu-ray vypalovačkami a přehrávači všech významných výrobců.

Verbatim BD-R 4× 25 GB Printable v plastové krabičce stojí 245 Kč a ve spindlu po deseti kusech 1 995 Kč.

Verbatim BD-R 25 GB
Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře