Verbatim na IFA 2008: MediaStation a Dual Layer BD-R 2x

vydáno 6. 8. 2008 | autor Verbatim | sekce Tiskové zprávy | téma Přehrávače, Datová média

Tagy: 1080i, BD-R, Blu-ray, Full HD, HDMI, IFA 2008, MediaStation, MediaStation Pro, USB, Verbatim, Wi-Fi

Verbatim - logo

Verbatim představí na veletrhu IFA 2008 mnoho produktových novinek z oblasti optických médií, flash a USB pamětí, externích pevných disků a PC příslušenství. Nejvýraznější novinkou je nepochybně MediaStation, multimediální pevný disk pro přehrávání souborů z PC ve vaší televizi.

S tímto produktem Verbatim rozšiřuje svou strategickou pozici vedoucího dodavatele kvalitních úložných nosičů. Své produktové portfolio bude společnost prezentovat od 29. srpna do 3. září na berlínském veletrhu ve stánku číslo 113 v budově 15.1 My Media.

Nové modely multimediálních pevných disků MediaStation a MediaStation Pro s integrovanou WLAN konektivitou představí Verbatim na veletrhu IFA 2008 v Berlíně vůbec poprvé. Mezi další novinky se řadí vůbec první média na světě typu Blu-ray BD-R 2× Dual Layer (50 GB).

Verbatim MediaStation – špičkový multimediální přehrávač do obývacích pokojů s kapacitou 500GB

Nejvýraznější novinkou Verbatimu na veletrhu IFA 2008 budou bezpochyby nové multimediální přehrávače MediaStation a MediaStation Pro, které přinášejí uživatelům kvalitní zábavu do obývacích pokojů. MediaStation, který váží pouze kolem jednoho kilogramu a pojme 500 GB dat, přehrává všechny běžné video, audio i grafické formáty v rozlišení 1080i.

Verbatim MediaStation Pro

Konektivita LAN umožňuje propojení stanice s domácí sítí. Vytváření osobních playlistů je stejně snadné jako zaheslování soukromých složek. Navigace v menu na obrazovce je velmi přehledná a snadno se ovládá dálkovým ovladačem. Díky stylovému stříbrnému designu MediaStation elegantně a kompaktně doplňuje HiFi přehrávač či televizor a kvůli absenci ventilátorů je také velmi tichý.

Jeho větší sourozenec, MediaStation Pro, s černým designem, nabízí tři další funkce, které vytvářejí z domácí zábavy opravdový zážitek: podporu Full HD, včetně rozhraní HDMI, které zajišťuje velmi doborou kvalitu zvuku a obrazu, a konektivitu WLAN. Nejenže lze MediaStation Pro bezdrátově integrovat do domácí sítě, ale uživatelé mohou v reálném čase přehrávat také soubory z PC na televizi a bezdrátově přijímat internetová rádia jako je Shoutcast nebo Icecast.

Přístup k datům je možný i prostřednictvím portu USB 2.0. Všechny potřebné propojovací kabely jsou samozřejmě součástí balení. Verbatim MediaStation bude dostupný za doporučenou cenu 4056 Kč a MediaStation Pro za 5976 Kč.

Blu-ray BD-R 2× Dual Layer 50 GB

Verbatim Blu-ray BD-R 2x Dual Layer 50 GB

Filmové fanoušky jistě potěší vůbec první zapisovatelný dvouvrstvý Blu-ray disk, který nabízí velmi vysoké standardy kvality, díky nimž je značka Verbatim tolik populární. Disk Blu-ray BD-R 2× Dual Layer poskytuje 50GB úložný prostor a dvojnásobnou rychlost zápisu. Verbatim BD-R 2× Dual Layer 50GB bude dostupný ve specializovaných maloobchodech od září, a to jak v klasické plastové krabičce, tak i ve spindl balení po deseti kusech.

Článek je součástí série, informující o akci IFA 2008 »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře