Verbatim na CeBITu 2009 s novým sortimentem

vydáno 26. 2. 2009 | autor Verbatim | sekce Tiskové zprávy | téma Přehrávače, Datová média

Tagy: BD-R, BD-RE, Blu-ray, CD, CeBIT, CeBIT 2009, DVD, eSATA, ExpressCard SSD, FireWire, flash disk, GigaBit NAS, MediaStation, MediaStation Pro, NAS, PCMCIA, pevný disk, Quad HDD, Quad Interface HDD, USB, Verbatim

Verbatim - logo

Verbatim letos na veletrhu CeBIT v hale Planet Reseller představí své neustále se rozšiřující portfolio produktů a služeb, a to včetně nových ExpressCard SSD disků založených na PCMCIA technologii a dále pevných disků využívajících čtyř různých rozhraní o kapacitě 1 TB. Svou vedoucí pozici v oblasti optických médií bude Verbatim demonstrovat prostřednictvím široké řady produktů pro profesionální sektor, stejně jako prezentací celého portfolia vysokokapacitních USB disků, paměťových flash karet, příslušenství a periferních zařízení.

ExpressCard SSD – vyšší rychlost a nižší spotřeba energie

„Disky typu Solid State Drive jsou na dobré cestě dobýt trh úložných médií – to je něco, čím jsme si naprosto jisti. Chtěli bychom se na tomto trhu brzy uchytit a věříme, že se třemi novými modely ExpressCard SSD o kapacitě 16, 32 a 64 GB máme dobrou výchozí pozici,“ vysvětluje Hans Christoph Kaiser, Business Development Manager Flash & USB Memory, Verbatim EUMEA. ExpressCard SSD od Verbatimu, který splňuje standard PCMCIA Express Card, využívá rozhraní PCI nabízející až desetkrát vyšší rychlost čtení (800× nebo 120 MB/s) a šestinásobně vyšší rychlost zápisu (300× nebo 45 MB/s) oproti tradičním USB klíčům, což značně zkracuje dobu přístupu k datům a aplikacím. ExpressCard SSD navíc díky své úsporné paměti spotřebuje méně energie.

Verbatim Quad Interface HDD

Quad Interface HDD a GigaBit NAS

Uživatelé PC a Mac mohou k přístupu na nový 3,5" externí disk Verbatim Quad Interface s 1 TB úložného prostoru využít kterýkoli ze čtyř oblíbených rozhraní – USB 2.0, FireWire 400 a 800 a eSATA-II. Funkcionalita Plug'n'play zajišťuje, že disk je okamžitě připraven k použití, a to při nejvyšších možných přenosových rychlostech. V širokém portfoliu pevných disků Verbatim nebude chybět ani nový 3,5" pevný disk GigaBit NAS s kapacitou 1 TB, stejně jako mnohonásobně oceněný multimediální HDD přehrávač MediaStation Pro, který je nově schopen pojmout 640 GB či 750 GB dat. Nabídka 2,5" pevných disků zahrnuje rovněž atraktivní barevnou edici s nápaditým designem.

Inovativní optické technologie

Verbatim na CeBITu představí nová optická úložná média CD, DVD a Blu-ray s různými povrchy pro profesionální využití. Řadí se mezi ně Glossy Waterproof, Glossy Photo Printable, Archival Gold, Silver Printable, Thermal White a Silver, z nichž všechny splňují přísné standardy kvality společnosti Verbatim.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře