Verbatim MediaStation HD DVR - 500 hodin záznamu v HD kvalitě

vydáno 22. 9. 2009 | autor Verbatim | sekce Tiskové zprávy | téma Přehrávače | 2 komentáře

Tagy: 1080i, DVB-T, DVD, EPG, JPEG, MediaStation, MediaStation HD DVR, Memory Stick, NAS, Nero Move It Essentials, One Touch, přehrávač, SD, SDHC, Time Shift, USB, Verbatim, VHS, WLAN

Verbatim - logo

Multimediální disk od Verbatimu přináší do obýváků novou porci zábavy

  • Nahrává video přímo z TV, kabelového / satelitního set-top boxu, DVD nebo VHS přehrávače
  • Přehrává video, fotografie a hudbu
  • Sdílí obsah celé domácí sítě
  • Reprodukuje v high-definition kvalitě

Verbatim představuje MediaStation HD DVR, multimediální pevný disk, který přehrává a nahrává obsah přímo z TV, kabelového/satelitního set-top boxu i DVD nebo VHS přehrávačů. MediaStation HD DVR reprodukuje video v high-definition kvalitě, sdílí obsah z celé domácí sítě a je ideálním domácím zařízením pro záznam, ukládání a přehrávání videa, fotografií nebo hudby.

1 TB MediaStation HD DVR je k dostání v obchodech za 7999 Kč a 500 GB verze za 6529 Kč, zatímco 1 TB bezdrátový model pořídíte za 8399 Kč a 500 GB za 6899 Kč.

Snadné a pohodlné nahrávání a kopírování

Díky zabudovanému DVB-T přijímači digitálního pozemního TV vysílání a nahrávacím schopnostem umí Verbatim MediaStation HD DVR zaznamenat obsah přímo z televize, DVD nebo VHS přehrávače. 1 TB disk nabízí dostatek úložného prostoru až pro 500 hodin záznamu, 1420 videosekvencí, 330000 hudebních stop nebo 1000000 fotografií.

Verbatim MediaStation HD DVR

Dále umí zaznamenávat obsah na paměťovou kartu anebo naopak z ní (SD, SDHC a Memory Stick), totéž platí v případě USB disku a externího pevného disku.

Elektronický programový průvodce (EPG) vám pomůže nastavit nahrávání, zatímco vaše oblíbené televizní pořady si s funkcí Time Shift můžete kdykoli pozastavit a přetočit zpět. Tlačítka „One Touch“ na předním panelu slouží k rychlému a snadnému nahrávání pořadů a kopírování fotografií na pevný disk MediaStation.

Přehrávání v High Definition

MediaStation HD DVR přehrává na TV uložený obsah v high-definition kvalitě (rozlišení 1080i) a v témže rozlišení zobrazuje také JPEG fotografie. Filmy s původní kvalitou Standard Definition jsou přehrávány rovněž v 1080i.

Přehrajte si veškerý multimediální obsah ze své domácí sítě

Zařízení podporuje konektivitu WLAN, takže jej snadno připojíte ke své domácí síti. Je proto ideálním společníkem NAS disku, na který si můžete uložit veškerý multimediální obsah.

MediaStation HD DVR obsahuje také software Nero Move It Essentials, který se stará o automatickou konverzi a přenos souborů z jednoho zařízení na jiné, což umožňuje jejich okamžité přehrávání.

Filmová prezentace je ke zhlédnutí na http://www.verbatim-europe.com/…tationhddvr/

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře

Re: Verbatim MediaStation HD DVR - 500 hodin záznamu v HD ...

Vložil Anonym (bez ověření), 22. Prosinec 2009 - 13:22

Obrázek uživatele Anonym

Ja ho mel mesic a pul, z toho dvakrat na reklamaci. Prestal jit obraz. Tak ted jsem mu pomohohl a spalil obrazovy vystup a vratil jako 3 stejnou zavadu. Tak jsem se ho konecne zbavil. Je to kram.

Re: Verbatim MediaStation HD DVR - 500 hodin záznamu v HD ...

Vložil Anonym (bez ověření), 22. Prosinec 2009 - 13:29

Obrázek uživatele Anonym

JJ, taky jsem mel takove problemy. Ale takhle se ho zbavit, me nenapadlo. Ja pri ctvrte poruse pouzil na opravu kladivo…