Už i LG má svůj soundbar s Dolby Atmos

vydáno 13. 2. 2017 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: CES 2017, Dolby Atmos, LG SJ8, LG SJ9 Atmos, reproduktory, soundbar

Už i LG má svůj soundbar vybavený technologií Dolby Atmos, a připojuje se tak po bok konkurentů typu Yamahy, Samsungu či Philipsu.

Příliš detailů o soundbaru SJ9 Atmos ovšem známo není. LG zmiňuje jen to, že jde v sobě zahrnuje „špičkové reproduktory“ včetně dvojice repráků směřujících nahoru, nicméně není vybaven žádnými bezdrátovými, samostatně stojícími bedýnkami, a funkce „4K zvuk“ je nakonec víceméně ekvivalentem podpory zvuku ve vysokém rozlišení (hi-res).

4K prochází přes rozhraní HDMI, a k dalším funkčním trikům patří převzorkování (upsampling) 24 bitů/192 kHz a integrovaná podpora Chromecastu.

Kromě toho byl uveden i další soundbar s názvem SJ8, který nepodporuje Atmos, ale u vybraných televizorů LG pro rok 2017 může nahradit stojan. Opět je tu 4K, podpora zvuku ve vysokém rozlišení a Chromecast.

Trojici uzavírá SJ7, audio zařízení, které má rozdělený design, což znamená, že je možné jej využít buďto jako tradiční soundbar, nebo jako bezdrátově připojované dva reproduktory pro stereo zvuk.

Zdroj: Homecinemachoice

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře