Unikly detaily nové TV B & O BeoVision Horizion

vydáno 16. 8. 2016 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Televizory

Tagy: Bang & Olufsen BeoVision 14, Bang & Olufsen BeoVision Horizion, LCD, televize, Ultra HD

Jak jsme psali nedávno, dánská firma Bang & Olufsen uvedla novou vlajkovou loď mezi svými televizory – BeoVision 14. Nyní na internet unikly detaily dalšího modelu, který ještě oficiálně představen nebyl – cenově dostupnější BeoVision Horizion.

Dánský web Recordere, který s informacemi přišel jako první, doplnil specifikace i snímky TV, jež má být představena počátkem září na veletrhu IFA v Berlíně. Dostupná má být ve 40“ a 48“ variantě a má stát zhruba polovinu toho, co BeoVision 14 (u té byla cena stanovena na částku přesahující 6 tisíc eur za menší ze dvou dostupných verzí).

Bang & Olufsen doufá, že se mu novinku – jež je nástupcem již nevyráběné BeoPlay V1 – podaří protlačit k většímu množství spotřebitelů. Uniklé snímky Horizionu ukazují televizi v tmavém plastovém rámu, jejímž výrazným prvkem je kovová mřížka reproduktorů pod displejem. Vybavena má být buďto stojanem na podlahu, stolním stojanem či držákem na zeď.

Uvnitř se nachází Ultra HD LCD panel a operační systém Android TV od Googlu – což jsou prvky převzaté z dražšího sourozence. Kromě toho jsou k dispozici dva třicetiwattové reproduktory a integrovaný prostorový dekodér či bezdrátový zvuk postavený na standardu WiSa, který je mimochodem součástí většiny reproduktorů řady BeoLab od B & O.

Citovaný zdroj tvrdí, že zná maloobchodní ceny televizí pro dánský trh. Menší, 40palcová verze má stát 23 495 DKK (85 400 Kč), ta větší, 48palcová, pak 33 995 DKK (123 500 Kč).

Zdroj: FlatpanelsHD

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře