Tuzemské Blu-ray filmy - 7. týden 2009

vydáno 8. 2. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, Bonton, Bontonfilm, DreamWorks, Eagle Eye, film, Kat, LionsGate, Lovecká sezóna 2, Magic Box, Oko dravce, Open Season 2, Sony Pictures, The Punisher

Ve druhém únorovém týdnu se na pultech našich obchodů objeví další tři Blu-ray tituly. Akční thriller Kat, animovanou komedii Lovecká sezóna 2 a thriller Oko dravce si teď jako obvykle krátce představíme. Všechny filmy tentokrát mají kompletní českou jazykovou výbavu!

TIP: Nevyžadujete český dabing ani titulky? Chcete vědět, co na Blu-ray vychází v zahraničí? Sledujte každé úterý seriál Blu-ray filmy ve světě a budete v obraze.

Všechny u nás oficiálně distribuované zahraniční filmy mají české titulky, některé mají i dabing. Tyto údaje budou upřesněny vždy až po osobním ověření, což může nějaký čas trvat. Informace o harmonogramu vydávaných titulů pocházejí z oficiálních materiálů distribučních společností, přesto se termíny i skladba filmů mohou změnit.

Kat

Kat (Punisher, The, 2004) (Blu-ray)

Český název: Kat

Originální název: Punisher, The

Rok výroby: 2004

Žánr: Akční / Thriller

Délka: 123 minut (2:03)

Režie: Jonathan Hensleigh

Hrají: Thomas Jane, John Travolta, Roy Scheider, Laura Elena Harring, Will Patton

Studio: Lionsgate Films

Distribuce v ČR: Bontonfilm, a. s. (od 9. 2. 2009)

Film Kat přivádí na stříbrné plátno jednu z komerčně nejúspěšnějších komiksových sérií a slavnou postavu, jejíž popularita se vyrovná takovým esům ze stáje Marvel, jakými jsou X-Men, Spider-Man nebo Fantastic Four. Punisher kráčí napříč světem, který všichni známe – světem sužovaným válkou, zločinem, krutostí a bezprávím. Nemá žádné nadpřirozené schopnosti, které by mu boj se zlem usnadnily – pouze svůj rozum, dlouholetý bojový výcvik a hlavně železnou odhodlanost pomstít všechny, kteří se stali oběťmi zločinných praktik kriminálních živlů.

Technické informace o disku budou doplňovány na stránce s detailem filmu »

Lovecká sezóna 2

Lovecká sezóna 2 (Open Season 2, 2008) (Blu-ray)

Český název: Lovecká sezóna 2

Originální název: Open Season 2

Rok výroby: 2008

Žánr: Animovaný / Komedie / Dobrodružný / Rodinný

Délka: 76 minut (1:16)

Režie: Matthew O'Callaghan

Hrají: Crispin Glover, Jane Krakowski, Mike Epps

Studio: Sony Pictures

Distribuce v ČR: Bontonfilm, a. s. (od 9. 2. 2009)

Užvaněný a potrhlý jelen Elliot a zdomácnělý medvěd grizzly Boog tvořili tu správnou dvojku, která v prvním díle Lovecké sezóny uhájila les a jeho obyvatele před krvelačnými lovci. A protože se jim v konkurenci animované záplavy roku 2006 dařilo nad očekávání dobře, vykoledovali si pokračování.

V něm dojde na rozhodující souboj na život a na smrt mezi dvěma živočišnými skupinami, které se navzájem nenávidí – divokými a domácími zvířaty. Jediný jezevčík Buřtík, který zdrhnul svým páníčkům, aby ochutnal tu pravou svobodu, stále neví, na jakou stranu se má přidat. V divočině Buřtíka láká bezbřehá volnost, na druhý břeh ho zase přitahují vitamínové kosti, které na něj líčí jeho panička ve snaze ho najít. Před nemateriální svobodou nakonec zvítězí pamlsky v tlamě a na Buřtíka spadne klec, respektive za ním zaklapnou dveře obytného karavanu jeho páníčků. V tu chvíli si uvědomí cenu svobody, ale to už je trochu pozdě.

Naštěstí má divoké kamarády, kteří ho nenechají ve štychu a s nasazením vlastních krků půjdou v jeho stopách, aby ho uchránili před osudem domácího mazlíčka. Naneštěstí Buřtíkovi páníčci směřují na sraz chovatelů domácího zvířectva, kterému šéfuje jeden věčně zpruzený pudl, jenž kromě špatně provedené ondulace nenávidí ještě jednu věc – divoká zvířata. Střet, který se blíží, je zcela nevyhnutelný, a Elliot s Boogem budou muset oprášit všechny triky, aby z téhle krize vyšli se zdravou kůží a navíc ještě zachránili kamaráda Buřtíka.

Technické informace o disku budou doplňovány na stránce s detailem filmu »

Oko dravce

Oko dravce (Eagle Eye, 2008) (Blu-ray)

Český název: Oko dravce

Originální název: Eagle Eye

Rok výroby: 2008

Žánr: Thriller / Drama / Akční

Délka: 118 minut (1:58)

Režie: D. J. Caruso

Hrají: Shia LaBeouf, Michelle Monaghan, Rosario Dawson, Billy Bob Thornton, Ethan Embry

Studio: DreamWorks

Distribuce v ČR: Magic Box (od 11. 2. 2009)

Rachel (Michelle Monaghan) je svobodná matka osmiletého syna. Právě ho pustila na výlet se školním orchestrem, takže ji upřímně vyděsí telefonát od neznámé ženy, která jí nabídne jednoduchý obchod – život dítěte za plnění jejích příkazů. Jerry (Shia LaBeouf) je drzý výrostek, který jednoho dne ve svém původně prázdném bytě objeví zásoby středně velké teroristické buňky. Než ho telefonát téže neznámé ženy, která si vynutila poslušnost u Rachel, stačí varovat, vtrhne k Jerrymu FBI a zatkne ho…

Technické informace o disku budou doplňovány na stránce s detailem filmu »

Připomínám, že přehled všech připravovaných titulů naleznete v kalendáři filmů, k dispozici je ale také databáze filmů, obsahující všechny u nás dosud vyšlé i připravované tituly.

Důležitá poznámka na závěr: tyto tituly, stejně jako všechny ostatní u nás oficiálně distribuované, jsou vybaveny českou jazykovou podporou – vždy ve formě českých titulků a někdy i dabingu. Pokud tato informace není uvedena v databázi filmů, je to jen proto, že čekám na definitivní upřesnění údajů.

Článek je součástí seriálu Tuzemské Blu-ray filmy »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře