Tuzemské Blu-ray filmy - 44. týden 2011

vydáno 31. 10. 2011 | autor Štěpán Čermák | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova | 3 komentáře

Tagy: Blu-ray, Carlitova cesta, Mys hrůzy, Pan a paní Smithovi, Transformers, Transformers 3, X-Men

Tuzemské Blu-ray filmy 44. týdne, jejich podrobné profily, technické specifikace a bonusy

Čtyřiačtyřicátý týden roku 2011 přináší na tuzemskou Blu-ray scénu jeden z nejvýdělečnějších filmů nejen tohoto roku, ale i dějin kinematografie vůbec. Ve vysokém rozlišení se totiž předvedou digitální Transformers, ultimátní sci-fi řežba, která pod vedením Michaela Baye minimálně po stránce velkoleposti opět zostuzuje všechny ostatní letní blockbustery.

S přihlédnutím ke zmíněným tržbám se dá bezpečně předpokládat, že jste třetí Transformers viděli. Pokud ne, pak věřte, že vás na Blu-ray čeká více jak dvouhodinová jízda, které se co do velkoleposti opravdu nic nevyrovná. Bay v posledním dílu teď už trilogie doručil ohromnou invazi, několik pamětihodných akčních sekvencí a třičtvrtěhodinové finále, ve kterém se plecháči řežou po hlavě. Neuvěřitelné, čeho je Bay schopný.

Neuvěřitelná je také strategie Paramountu, který třetí Transformer na Blu-ray posílá v téměř bezcenné edici. Vedle filmu na ní totiž nic dalšího nenajdete. Jak už jsme psali v samostatné novince, Blučko se 3D verzí filmu a s dokumentárními materiály vyjde později. Kdy, to nevíme. Transformers každopádně budete moct zakoupit také v edici, která sloučí všechny tři díly (viz. recenze jedničky a dvojky), a to jak v klasickém balení, tak v jeho sběratelské verzi.

Tuzemské Blu-ray filmy - 44. týden 2011

Edici slučující všechny díly série si připravil také Bontonfilm, který se pokusí vzdorovat invazi robotů invazí mutantů: hned první listopadový den zavítá na pulty obchodů pětidiskovka X-Men, která za osmnáct stovek nabídne původní trilogii, nejnovější prequelWolverinův origin. Ke příležitosti tohoto releasu jsme si původní trilogii připomněli Blu-ray trailerem.

Pokud máte raději klasiku, i na vás oba největší tuzemští distributoři mysleli – ve stejný den, tedy 2. listopadu, u nás vychází thriller Mys hrůzy s Robertem De Nirem a Carlitova cesta s Al Pacinem.

Pořád to ale není všechno. Vedle již zmíněných filmů vychází také další dokument o králi popu Michael Jackson: Život legendy, jako poslední pak dorazí akční komedie Pan a paní Smithovi o manželském páru, který si jde po krku trochu víc než bývá zvykem.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Tuzemské Blu-ray filmy - 44. týden 2011

Vložil milhaus (bez ověření), 2. Listopad 2011 - 23:16

Obrázek uživatele milhaus

transformers 3 doma, obraz tak trochu zklamani, pze nema konstantni kvalitu. sem tam hruby zrno a sem tam chyba v obraze (napr. kosticky)

Re: Tuzemské Blu-ray filmy - 44. týden 2011

Vložil st39.6, 3. Listopad 2011 - 12:44

Obrázek uživatele st39.6

kosticky? to je skoro na reklamaci

Re: Tuzemské Blu-ray filmy - 44. týden 2011

Vložil KURO (bez ověření), 11. Listopad 2011 - 19:39

Obrázek uživatele KURO

Je tam prosim realne zvuk 7.1? (viem, ze na obale je 7.1 uvedene, ide mi o to, ci studio nespravilo kiks a nedali na disk nakoniec 5.1 (nebolo by to prvy krat…) velmi pekne dakujem