Tuzemské Blu-ray filmy - 40. týden 2009

vydáno 27. 9. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Adventureland, Blu-ray, Buena Vista, Disney, DreamWorks, FHE, film, Forum Home Entertainment, Magic Box, Nezvaná, Příběh dvou sester, The Uninvited, Zábavný park

Blu-ray Disc logo

V týdnu na přelomu září a října se na našem trhu objeví dva nové Blu-ray filmy, o které se rovným dílem podělí Magic Box a Forum Home Entertainment. Horor Nezvaná (známý také jako Příběh dvou sester) a komedii Zábavný park si teď jako ovykle krátce představíme. Příště už bude nabídka lepší jak kvantitou, tak kvalitou.

TIP: Nevyžadujete český dabing ani titulky? Chcete vědět, co na Blu-ray vychází v zahraničí? Sledujte každou neděli seriál Blu-ray filmy ve světě a budete v obraze.

Všechny u nás oficiálně distribuované zahraniční filmy mají české titulky a ve většině případů i dabing. Tyto údaje budou upřesněny vždy až po osobním ověření, což může nějaký čas trvat. Informace o harmonogramu vydávaných titulů pocházejí z oficiálních materiálů distribučních společností, přesto se termíny i skladba filmů mohou změnit.

Nezvaná / Příběh dvou sester

Nezvaná / Příběh dvou sester (Uninvited, The, 2009) (Blu-ray)

Český název: Nezvaná / Příběh dvou sester

Originální název: Uninvited, The

Rok výroby: 2009

Žánr: Drama / Horor / Thriller

Délka: 87 minut (1:27)

Režie: Tom Guard, Charles Guard

Hrají: Elizabeth Banks, David Strathairn, Arielle Kebbel, Emily Browning, Colin Hay

Studio: DreamWorks

Distribuce v ČR: Magic Box (od 30. 9. 2009)

Sestry Anna a Alex se po podezřelé smrti své matky zaplétají do smrtící bitvy vůlí, neboť jejich otec se zasnoubil s matčinou bývalou ošetřovatelkou Rachel. Když sestry začnou pátrat po Rachelině pochybné minulosti, jsou konfrontovány s přízračnými vizemi, hrůznými nočními můrami a smrtícími následky.

Technické informace o disku budou doplňovány na stránce s detailem filmu »

Zábavný park

Zábavný park (Adventureland, 2009) (Blu-ray)

Český název: Zábavný park

Originální název: Adventureland

Rok výroby: 2009

Žánr: Komedie

Délka: 107 minut (1:47)

Režie: Greg Mottola

Hrají: Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Ryan Reynolds, Martin Starr, Bill Hader

Studio: Disney / Buena Vista

Distribuce v ČR: Forum Home Entertainment (od 30. 9. 2009)

Byl to nejhorší job, jaký si uměli představit… a nejlepší doba jejich životů!

James (Jesse Eisenberg) právě absolvoval vysokou školu a těší se na plánovanou dovolenou. Rád by projel Evropu, ochutnal německé pivo, navštívil světově proslulá muzea a oslnil nějakou krásnou dívku, nejlépe typickou Francouzku. Jenže se píše rok 1987 a v Americe právě probíhá ekonomická recese. Potřebné finance se na poslední chvíli v rodinném rozpočtu nenajdou a tak Jamesovi nezbývá, než vzít podřadnou brigádu v zábavním parku.

Stokrát slyšené disco spolu s vůní cukrové vaty, netrpělivými rodiči a uřvanými dětmi. Nic horšího už Jamese potkat nemohlo. I na tomto místě se ale odehrávají návštěvníkům skryté příběhy, které činí toto zaměstnání snesitelnější. A když s vámi pracuje chytrá a hezká Em (Kristen Stewart), stává se i z pekla nebe na zemi.

Další teenagerovská komedie od tvůrců Superbad. Příběh o tom, že vše špatné je pro něco dobré. Velmi realistická sonda do života teenagerů v polovině 80. let minulého století a zároveň silný příběh o hledání sebe sama na prahu dospělosti.

Technické informace o disku budou doplňovány na stránce s detailem filmu »

Připomínám, že přehled všech připravovaných titulů naleznete v Blu-ray kalendáři, k dispozici je také Blu-ray katalog, obsahující všechny u nás dosud vyšlé i připravované tituly.

Důležitá poznámka na závěr: tyto tituly, stejně jako všechny ostatní u nás oficiálně distribuované, jsou vybaveny českou jazykovou podporou – vždy ve formě českých titulků a většinou i dabingu. Pokud tato informace není uvedena v Blu-ray katalogu, je to proto, že čekáme na definitivní upřesnění údajů.

Článek je součástí seriálu Tuzemské Blu-ray filmy »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře