Tuzemské Blu-ray filmy - 38. týden 2011

vydáno 19. 9. 2011 | autor Štěpán Čermák | sekce Novinky | téma 3D, Filmy, Z domova

Tagy: 3D, Blu-ray, Blu-ray 3D, BluRayEdice.cz, Doba ledová, film, Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka, Thor

Tuzemské Blu-ray filmy 38. týdne, jejich podrobné profily, technické specifikace a bonusy

Že jste se po minulém výživném týdnu těšili na chvilku odpočinku a trochu toho finančního klidu? Tak na to rovnou zapomeňte, ani tento týden totiž tuzemští distributoři nehodlají polevit. Na trh se chystá sice jen jedna novinka, ale také spousta katalogovek a dokonce i 3D re-releasů!

Jejich zástupci k nám dorazí hned jako první – 21. září to u nás ještě jednou (tentokrát ve 3D) zkusí třetí Doba ledová a nejnovější Letopisy Narnie. V ani jednom případě ale není vyloženě o co stát.

Souběžně s nimi se v nabídce objeví také dlouho očekávaná Hvězdná brána, tedy film Rolanda Emmericha, který dal vzniknout nesčetnému množství televizních epizod o objevování nových planet. Pokud nejste na sci-fi, mohl by vám sednout třeba erotický thriller Nevěrná s Richardem Geerem, nebo přeslazená romantika Věčný příběh.

Katalogovky tohoto týdne už myslí i na blížící se Vánoce, s Arnoldem Schwarzenggerem si proto budete moct užít Rolničky, kam se podíváš, nebo trochu vážnější Zázrak v New Yorku s Richardem Attenboroughem. Nedostatek akčních filmů se pak pokusí vykompenzovat Blu-ray EdiceNebezpečnou rychlostí. Bez Sandry Bullock.

Tuzemské Blu-ray filmy - 38. týden 2011

Vrcholem katalogové nabídky každopádně bude Snídaně u Tiffanyho, bonusy až po uši nařachaná klasika, kterou by si po několika předchozích kiksech s Apokalypsou a dalšími snímky z produkce Studia Canal měl napravit reputaci distributor Magic Box.

No a pak je tu komiksový bůh hromu Thor, první vlaštovka, zvěstující příchod jarních a letních hitů na Blu-ray. Po charismatickém blonďákovi k nám totiž zamíří také X-Men, páté Rychle a zběsile, Hanna, Paul a spousty dalších. Podzim bude hodně nabušený.

Článek je součástí seriálu Tuzemské Blu-ray filmy »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře