Tuzemské Blu-ray filmy - 35. týden 2010

vydáno 29. 8. 2010 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, film, Kick-Ass, Lions Gate, LionsGate, Lionsgate Films, Magic Box

Blu-ray Disc logo

V nadcházejícím týdnu se na našem trhu objeví jeden nový Blu-ray film. Akční komiksovou komedii Kick-Ass si teď jako obvykle krátce představíme. Vychází u nás přesně 1. září jako předzvěst masivní vlny kvalitních (nejen) katalogových Blu-ray titulů, kterými nás podle edičního plánu brzy zahrne společnost Magic Box.

TIP: Nevyžadujete český dabing ani titulky? Chcete vědět, co na Blu-ray vychází v zahraničí? Sledujte každou sobotu seriál Blu-ray filmy ve světě a budete v obraze.

Všechny u nás oficiálně distribuované zahraniční filmy mají české titulky a ve většině případů i dabing. Tyto údaje budou upřesněny vždy až po osobním ověření, což může nějaký čas trvat. Informace o harmonogramu vydávaných titulů pocházejí z oficiálních materiálů distribučních společností, přesto se termíny i skladba filmů mohou změnit.

Kick-Ass

Kick-Ass (2010) (Blu-ray)

Český název: Kick-Ass

Originální název: Kick-Ass

Rok výroby: 2010

Žánr: Akční / Komedie / Drama / Thriller

Délka: 117 minut (1:57)

Režie: Matthew Vaughn

Hrají: Aaron Johnson, Chloe Moretz, Christopher Mintz-Plasse, Nicolas Cage, Mark Strong

Studio: Lionsgate Films

Distribuce v ČR: Magic Box (od 1. 9. 2010)

TIP: Přečtěte si o ořezu obrazu, ke kterému došlo v tuzemské edici filmu Kick Ass

Teenager Dave Lizewski nevyniká žádnými zvláštními schopnostmi. Jediné co ho baví, jsou komiksy. Ty ho taky inspirují natolik, že se rozhodne stát se superhrdinou! Bohužel mu k tomu ale chybí to nejdůležitější – nadpřirozené schopnosti. To ho ale nemůže odradit a jako každý správný superhrdina si vybírá přezdívku, Kick-Ass. Dave ale není jediným superhrdinou v tomto prostoru. Nebojácné a dobře secvičené duo otce s dcerou Big Daddy a Hit Girl také bojuje s kriminálními živly a postupně se jim i daří omezovat „království“ místního padoucha Franka D'Amica.

Technické informace o disku budou doplňovány na stránce s detailem filmu »

Připomínám, že přehled všech připravovaných titulů naleznete v Blu-ray kalendáři, k dispozici je také Blu-ray katalog, obsahující všechny u nás dosud vyšlé i připravované tituly.

Důležitá poznámka na závěr: tyto tituly, stejně jako všechny ostatní u nás oficiálně distribuované, jsou vybaveny českou jazykovou podporou – vždy ve formě českých titulků a většinou i dabingu. Pokud tato informace není uvedena v Blu-ray katalogu, je to proto, že čekáme na definitivní upřesnění údajů.

Článek je součástí seriálu Tuzemské Blu-ray filmy »

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře