Tuzemské Blu-ray filmy - 34. týden 2010

vydáno 22. 8. 2010 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, Bonton, Bontonfilm, Exmanželka za odměnu, film, Sony Pictures, The Bounty Hunter

Blu-ray Disc logo

V nadcházejícím týdnu se na našem trhu objeví po kratší pauze jeden nový Blu-ray film. Romantickou akční komedii Exmanželka za odměnu s ústřední dvojicí Gerard Butler / Jennifer Aniston si teď jako obvykle krátce představíme. Distribuční prázdniny pomalu končí – v září nás čeká doslova záplava nových Blu-ray disků, těšte se!

TIP: Nevyžadujete český dabing ani titulky? Chcete vědět, co na Blu-ray vychází v zahraničí? Sledujte každou sobotu seriál Blu-ray filmy ve světě a budete v obraze.

Všechny u nás oficiálně distribuované zahraniční filmy mají české titulky a ve většině případů i dabing. Tyto údaje budou upřesněny vždy až po osobním ověření, což může nějaký čas trvat. Informace o harmonogramu vydávaných titulů pocházejí z oficiálních materiálů distribučních společností, přesto se termíny i skladba filmů mohou změnit.

Exmanželka za odměnu

Exmanželka za odměnu (Bounty Hunter, The, 2010) (Blu-ray)

Český název: Exmanželka za odměnu

Originální název: Bounty Hunter, The

Rok výroby: 2010

Žánr: Akční / Komedie / Romantický

Délka: 110 minut (1:50)

Režie: Andy Tennant

Hrají: Gerard Butler, Jennifer Aniston, Christine Baranski, Siobhan Fallon, Cathy Moriarty

Studio: Sony Pictures

Distribuce v ČR: Bontonfilm, a. s. (od 23. 8. 2010)

Na Milo Boyda (Gerard Butler), smolařského lovce odměn, se usměje štěstí, když dostane za úkol vystopovat a předat spravedlnosti svou bývalou manželku, reportérku Nicole Hurley (Jennifer Aniston). Domnívá se, že ho čeká snadná odměna, ale když mu Nicole zmizí, aby sledovala stopu vražedného spiknutí, uvědomuje si, že nic, co se týká jeho a Nicole, není jednoduché.

Oba bývalí partneři neustále stupňují finty, kterými se jeden druhého snaží obelstít – do chvíle, než zjistí, že jim jde oběma o život. Možná se domnívali, že splnit manželský slib lásky, věrnosti a vzájemného respektu byl úkol nad jejich síly. Pokud ale chtějí přežít, budou muset společně překonat nástrahy mnohem větší.

Technické informace o disku budou doplňovány na stránce s detailem filmu »

Připomínám, že přehled všech připravovaných titulů naleznete v Blu-ray kalendáři, k dispozici je také Blu-ray katalog, obsahující všechny u nás dosud vyšlé i připravované tituly.

Důležitá poznámka na závěr: tyto tituly, stejně jako všechny ostatní u nás oficiálně distribuované, jsou vybaveny českou jazykovou podporou – vždy ve formě českých titulků a většinou i dabingu. Pokud tato informace není uvedena v Blu-ray katalogu, je to proto, že čekáme na definitivní upřesnění údajů.

Článek je součástí seriálu Tuzemské Blu-ray filmy »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře