Tuzemské Blu-ray filmy - 22. týden 2011

vydáno 29. 5. 2011 | autor Štěpán Čermák | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, BluRayEdice.cz, Cela 211: Vězeňské peklo, film, Poznáš až to přijde

Jako by tuzemští distributoři připravovali naše peněženky na zbytek měsíce, který bude tentokrát sakra výživný, a rozhodli se, že na jeho začátku nemá smysl vyrukovat s větším množstvím zajímavých titulů. Na trh proto tento týden do obchodů dorazí akorát dva filmy a ačkoliv je velice pravděpodobné, že se oběma pokusíte obloukem vyhnout, alespoň jeden vám musíme doporučit.

Tuzemské Blu-ray filmy 22. týdne, jejich kompletní profily, technické specifikace a bonusy

Překvapivě jím nebude komedie Poznáš, až to přijde?, ačkoliv k jejímu shlédnutí by se pár důvodů také našlo – vždyť jí napsal a natočil legendární James L. Brooks, filmař zodpovědný za fantastické Vysíláme zprávy, Cenu za něžnost, nebo Lepší už to nebude. Film jsme sice neviděli, reakce na něj jsou ale až příliš vlažné na to, abychom ho z fleku začali doporučovat.

Zato další film Blu-ray edice, za který dáte pouhých 199Kč, nás doslova zaskočil. Proč, se dozvíte už v pondělí v BD recenzi (screenshoty z filmu a jeho technické specifikace si však můžete prohlédnout už teď), Cela 211 každopádně za těch pár kaček rozhodně stojí. Je docela smutné, že při současných schopnostech Hollywoodu a velkoprodukcí musí člověk vyrazit za nízkorozpočťáky (v tomhle případě) do Španělska, aby si užil alespoň trochu nefalšovaných lidských emocí a napětí.

Cela 211 je výborný film a zůstává tak naším jediným tipem. Nebojte, týden na to Blu-ray edice zase naplňuje nízkonákladové kvóty, vyjde totiž Far Cry od také legendárního (ale v úplně jiném slova smyslu) Uweho Bolla. I tenhle film bychom si měli zrecenzovat už během dvaadvacétého týdne.

Nad nabídkou filmů nezoufejte. Jak napovídá náš Blu-ray kalendář, během dalších týdnů se máme sakra na co těšit.

Článek je součástí seriálu Tuzemské Blu-ray filmy »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře