Třetí sezóna Hry o trůny bude k mání i ve sběratelské edici

vydáno 9. 12. 2013 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova | 1 komentář

Tagy: Blu-ray, film, Game of Thrones, Hra o trůny, seriál

Hra o trůny patří k titulům, které u nás na Blu-ray vyšly jen díky hromadnému přesvědčování fanoušků, že si seriál půjdou opravdu koupit, a teď by se jim mělo dostat příjemné odměny. Zatímco první sezóna ještě nabízela levné slim-krabičky, druhá již obsahovala klasický (a velmi pěkný digipack), a třetí série nabídne rovnou sběratelskou kolekci s nádherným přebalem, na němž se skví jeden ze seriálových draků.

Tedy minimálně prostřednictvím našeho partnera, obchodu Filmgame.cz, který již zahájil předobjednávky směrem k 3. květnu příštího roku, na který je plánováno oficiální vydání. Stejně jako v předchozích případech se bude jednat o import italského vydání, které bude obsahovat české titulky. Pokud navíc objednáte kolekci nyní, dostanete ji se slevou 500 korun za 2998 Kč.

Hra o trůny (sběratelská edice Blu-ray)

Rovněž jsme dostali informaci, že je opět k mání i první sezóna a že je pro případné opozdilce, kteří Hru o trůny na Blu-ray stále nezakoupili, připravena kolekce předchozích dvou sezón seriálu za zvýhodněnou cenu 2198 korun.

Hodí se připomenout, že doposud vyšlé italské edice obsahovaly trochu nepřehledné italské menu, které bohužel nejde do jiného jazyka přepnout. Případní kupci, vrcholem jejichž italského slovníku je „pizza“, si tudíž trochu zaluští. Avšak po pár minutách se dá i na tuto drobnou nepříjemnost zvyknout. Obzvlášť když si člověk uvědomí, že bez importu by zde Hra o trůny zřejmě vůbec nevycházela.

Pro bližší informace o první a druhé sezóně Hry o trůny se nebojte zamířit do našich článků. První sezónou se zabýváme zde, druhou jen o fous vedle.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Třetí sezóna Hry o trůny bude k mání i ve ...

Vložil Michal Kubeček (bez ověření), 10. Prosinec 2013 - 10:58

Obrázek uživatele Michal Kubeček

I se slevou je to pořád více než dvojnásobek toho, co chce filmarena.cz za normální vydání, to mi přijde docela hodně (ale já obecně nejsem fanda speciálních edic a spediálních balení). Mimochodem, jsem docela zvědav, jak to nakonec bude s jazykovou výbavou: filmgame.cz uvádí en+cs zvuk i titulky (kde je italština, jestli to má být opět import?) a filmarena.cz dokonce en zvuk a cs+pt titulky (absence en titulků by mne moc nepotěšila).