TRANSFORMERS: ZÁNIK - Tuzemské edice dostanou disk navíc

vydáno 23. 10. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma 3D, Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, film, Transformers: Age of Extinction, Transformers: Zánik

Transformers: Zánik K poměrně kuriózní situaci, lehce připomínající problém Bontonfilmu se steelbookem Království nebeského, dnes došlo ze strany Magic Boxu. Obchod Filmarena informoval své zákazníky o tom, že studio Paramount podalo tuzemskému distributorovi špatné informace o konfiguraci všech Blu-ray edic Transformers: Zánik, neboť z původně anoncovaných „dvoudiskovek“ (2D+3D) se nyní stávají „třídiskovky“, v nichž bude kromě filmu v dvou verzích (3D bude zároveň obsahovat IMAX záběry) přítomen i bonusový disk.

Což je na jednu stranu výtečná zpráva, pro Magic Box však jistým způsobem Trojský kůň, neboť zatímco plastové amaraye se dají vybavit dodatečnými držáky na další disky, v případě již dopředu (na základě původní konfigurace) objednané výroby steelbooku se dvěma držáky se nelze vyhnout problému s tím, kam třetí disk nakonec umístit.

Magic Box vše řeší de facto stejným způsobem jako Bontonfilm, neboť bonusový disk umístí do externího obalu, který umístí do držáků uvnitř steelbooku. Což samozřejmě je polovičaté řešení, ale v tuto chvíli pravděpodobně nejlepší možné (druhou možností bylo vynechání 2D disku). Byť informace o tom, že na rozdíl od Bontonfilmu Magic Box umístí disk pouze do průhledné folie a nikoli do papírové pošetky s potiskem k filmu, mnoho detailistů zřejmě nepotěší.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře