The Walking Dead má Blu-ray specifikace

vydáno 14. 1. 2011 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: Blu-ray, seriál, The Walking Dead

The Walking Dead: The Complete First Season (2010)

O vydání seriálu The Walking Dead na Blu-ray jsme již jednou informovali, tehdy se však jednalo o pouhé oznámení, že s výtvorem Franka Darabonta můžeme na modrých discích do budoucna počítat.

Nikdo nevěděl, co přesně stylové balení s šerifem putujícím do zdánlivě vylidněného města na obalu kromě samotných epizod divákům nabídne, kolik bonusů bude přítomno, a jestli se náhodou nedočkáme nějaké vytuněnější edice, která by odpovídala nad očekávání vysoké divácké sledovanosti.

Inu, na vymazlené balení můžeme zapomenout, avšak bonusová nabídka se zdá být více než solidní. Jako první padne do oka klasické The Making of The Walking Dead, které snad nebude pouhou desetiminutovou návštěvou placu, kde se tvůrci poplácají po zádech a půjdou domů.

A pokud ano, věřme, že informační záplatu poskytne šestice featurettů Inside The Walking Dead, z nichž se každý zaměří na jeden díl z první sezóny.

Ta sice podle mnohých úplně nesplnila očekávání po stránce příběhu (Darabont také nechal před přípravami druhé série všechny dosavadní scenáristy vyhodit), ale stále patřila k tomu nejzajímavějšímu, co letošní televizní programy v Americe nabídly.

Dalším bonusem bude krátký Sneek Peak s autorem komiksové předlohy Robertem Kirkmanem. Své místo si dle očekávání vymodlil i pohled na tvorbu úžasných masek.

The Walking Dead (2010)

Prostor ke slovu dostanou i producenti, a nabídku kromě obligátního traileru doplní i šestice kratších dokumentíků z ranku Extra Footage, v nichž nám kromě navrátivšího Kirkmana poví něco málo i představitel hlavní role Andrew Lincoln, či jeho herecký kolega Steven Yeun.

Osobně se ale nejvíc těším na segment Zombie School, kde – soudě z názvu – spatříme, jak se komparzisté učí pohybovat jako stádo prahnoucí po čerstvém mozku.

Pro mě tedy jasná březnová koupě. Co pro vás?

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy na obzoru »

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře