Temná reimaginace klasické pohádky Sněhurka a lovec se chystá na Blu-ray

vydáno 23. 7. 2012 | autor Štěpán Čermák | sekce Novinky | téma Filmy | 2 komentáře

Tagy: Blu-ray, film, FullHD, Sněhurka a lovec, Snow white and the Huntsman, SteelBook

Sněhurka a lovec (UK Blu-ray)

Hollywood letos zasáhl trend, se kterým se pravděpodobně budeme v příštích letech setkávat stejně často, jako s komiksovými adaptacemi: Moderní reimaginace klasických animovaných pohádek v hrané podobě. Fantasy Sněhurka a lovec je jedním z prvních takových pokusů a po relativně úspěšné jízdě multiplexy (film zatím vydělal celosvětově přes tři sta sedmdesát milionů dolarů) se chystá také na Blu-ray.

Ve vysokém rozlišení se v našich domácnostech tahle povedená fantasy s Kristen Stewart, Chrisem Hemsworthem a Charlize Theron bude moct objevit 8. října. Tedy alespoň v případě importu z britského trhu, kam se chystá rovnou ve třech edicích – buď v klasickém balení, ve stále častěji se objevujícím steelbooku, který by se vlastně mohl, dá-li pánbůh, objevit i u nás; nebo ve sběratelském box setu.

TIP: Podívejte se u nás na kinotrailer na Sněhurku a lovce!

Ten nabídne krom obsahu ostatních edic také dvaasedmdesátistránkovou knihu, o jejíž náčrtky a grafické designy se postaral sám režisér, který se v jejím rámci pokusí osvětlit své umělecké záměry s moderní Sněhurkou.

Nejen to, v balení bude také plakát, 4 snímky z filmu a 4 litografické reprodukce originálních ilustrací.

Sněhurka a lovec (UK Blu-ray steelbook)

Podoba balení zatím známa není, ale sběratelé si edici určitě ujít nenechají (vyjít by přitom měla na „pouhých“ devět set korun).

Film se samozřejmě dočká vysokodefiniční klasiky jak po obrazové, tak po zvukové stránce. Bonusové materiály budou čítat:

  • Zrození nové legendy
  • Občané království – „Ta nejsličnější: Sněhurka“, „Čiré zlo: Královna Ravenna“, „Lovec“, „Různorodé obsazení: Trpaslíci“
  • 360stupňové pohledy na kulisy
  • Přetvoření pohádky

Film se samozřejmě dočká i tuzemské Blu-ray distribuce. Kdy, zatím nevíme. Viděli jste novou Sněhurku v kinech? Co jste na ní říkali? Stojí za koupi na Blu-ray?

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Temná reimaginace klasické pohádky Sněhurka a lovec ...

Vložil th0ca (bez ověření), 23. Červenec 2012 - 16:47

Obrázek uživatele th0ca

no, u nas v predprodejich sem videl zatim jen klasickou verzi a steelbook, kterou nazyvaji sberatelska verze… pfff. Ja kupuju blucko, ale asi az bude nekde v akci za nizsi peniz.

Re: Temná reimaginace klasické pohádky Sněhurka a lovec ...

Vložil short ralph lauren (bez ověření), 5. Březen 2013 - 18:39

Obrázek uživatele short ralph lauren

Purely to follow up on the up-date of this issue on your web site and would wish to let you know just how much I prized the time you took to publish this useful post. Within the post, you really spoke regarding how to seriously handle this concern with all ease. It would be my personal pleasure to get together some more ideas from your blog and come up to offer some others what I learned from you. Thank you for your usual excellent effort.