Televize Samsung Série 7 - informace přímo v televizoru

vydáno 13. 10. 2008 | autor Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma Televizory | 9 komentářů

Tagy: 1080p, Full HD, HDTV, InfoLive, LCD, plazma, Real 100 Hz, Samsung, Série 7, Sports Mode, televizor, Ultra Bright Filter 2, Ultra Clear, USB, Wide Color Enhancer 2, WiseLink Pro, Yahoo!

Samsung logo

Samsung představuje nový společný projekt s Yahoo!

Full HD LCD a Plasma TV Samsung Série 7 nabízejí dosud nevídaný pohled na budoucnost televizních technologií. Nová špičková řada sdílí materiál a design v podobě křišťálu se Sérií 6 a spolu stanovují nový standard pro multimediální domácí zábavu.

Modely Samsung Série 7 jsou plné inovativních funkcí a vylepšení, která vyhoví i těm nejnáročnějším zákazníkům. Nové televizory jsou určeny především pro ty uživatele, kteří vlastní širokou škálu vlastního či stahovaného multimediálního obsahu a také pro zákazníky, kteří jsou majiteli dalších HD periferií.

Samsung si uvědomuje, že televizor už není určen pouze pro sledování televizních programů. Stává se z něj multimediální centrum domácnosti, a proto vybavil nové modely USB porty, které zákazníkům umožňují sledovat vlastní obsah z připojených zařízení či hrát hry. Knihovna usnadňuje jejich organizaci a novinka InfoLive přináší internetové zdroje informací přímo na obrazovku. Na dosah dálkového ovladače tak můžete mít zpravodajství, počasí i burzovní informace v reálném čase (pouze v některých zemích).

Samsung HDTV Série 7

InfoLive vzniklo díky spolupráci Samsung s Yahoo!. Yahoo! poskytuje obsah, který získává od dalších poskytovatelů. Díky InfoLive je možné tyto informace sledovat přímo na televizorech Série 7. Nejnovější zprávy, informace o počasí a financích budou dostupné v televizorech Série 7 ve vybraných zemích Evropy, Kanadě, Austrálii a Singapuru do konce roku 2008.

Díky vylepšené funkci WiseLink Pro mohou uživatelé využít rychlé USB připojení a sledovat video stažené z internetu. Certifikace DLNA umožňuje drátové či bezdrátové sdílení dat mezi všemi AV a IT zařízeními v domě, jako jsou mobilní telefony, osobní počítače a tiskárny.

Hlavní výhodou modelů Série 7 je snadnost použití a konektivita. Všechny televizory jsou vybaveny Smart Content Managementem (inteligentní správce obsahu) a novým uživatelským rozhraním, které umožňuje divákům snadno přistupovat obsahu uloženému v zabudované flash paměti televizoru.

Všechny modely této série překračují standardy pro HDTV kvalitu obrazu, kterou již zákazníci od firmy Samsung běžně očekávají. Proto je v televizorech použita nejnovější technologie, která umožňuje dosáhnout plného 1920×1080p rozlišení s neuvěřitelně přesným obrazem a hlubokým kontrastem.

Samsung HDTV Série 7

Tři plasmové modely (50, 58, 63 palců) Série 7 jsou vybaveny Real 100 Hz technologií, která výrazně omezuje rozmazání obrazu v rychle se pohybujících scénách. Samsung nezapomněl ani na revoluční Ultra Bright Filter 2, který přináší neuvěřitelný dynamický kontrastní poměr 1000000:1 a tím temnější černou a bohatší barvy.

LCD modely (40, 46 a 52 palců) díky Ultra Clear panelům přinášejí méně odrazů i v tom nejsvětlejším pokoji, díky čemuž se diváci mohou těšit ze všech detailů obrazu. Řada 7 je také vybavena nejnovějším Wide Color Enhancer 2, který reprodukuje odstíny červené, modré a zelené zcela přirozeně.

Hráči a milovníci filmů ocení širší zvukové frekvence, které dokáží modely Série 7 reprodukovat díky oddělenému subwooferu a dolů mířícím reproduktorům. Sportovní fanoušci si jistě zamilují Sports Mode. Jedním stisknutím tlačítka se nastavení televizoru změní tak, aby bylo optimalizováno pro sledování sportovních akcí.

Skvělý obraz a zvuk není ale to jediné, co nové modely Série 7 přinášejí. Tyto televizory se staly milníkem, který jasně značí změnu. Přichází doba odklonu od běžných a jednoúčelových televizorů k zařízením, která dokážou naplnit stále rostoucí poptávku po multifunkčních zábavních zařízeních, která dokážou spojit a využít všechny technologie v domácnosti.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře

Re: Televize Samsung Série 7 - informace přímo v televizoru

Vložil Anonym (bez ověření), 13. Říjen 2008 - 15:22

Obrázek uživatele Anonym

Co vsetko dokaze ten televizor prehrat/zobrazit z USB kluca?

Re: Televize Samsung Série 7 - informace přímo v televizoru

Vložil d.f.h, 13. Říjen 2008 - 15:27

Obrázek uživatele d.f.h

Dosavadní Samsungy uměly přes USB jen MP3 a JPEG fotografie, ale řekl bych, že tyto nové už budou zvládat i nějaké to video.

Re: Televize Samsung Série 7 - informace přímo v televizoru

Vložil Anonym (bez ověření), 13. Říjen 2008 - 18:19

Obrázek uživatele Anonym

jj a myslis ze dokaze prehrat nejaky aj ten dvix? lebo video je velmi siroky pojem :P

Re: Televize Samsung Série 7 - informace přímo v televizoru

Vložil d.f.h, 13. Říjen 2008 - 19:08

Obrázek uživatele d.f.h

To zatím bohužel opravdu nevím. Nějaké novější Philipsy dokázaly přehrát video pouze MPEG-2, což je celkem k ničemu.

Re: Televize Samsung Série 7 - informace přímo v televizoru

Vložil Zimpo (bez ověření), 13. Říjen 2008 - 19:37

Obrázek uživatele Zimpo

Video formaty podporovane vo Wiselink Pro. Pics z manualu. (tv nepodporuje mkv a titulky)

http://www.sendspace.com/file/fb5405

Re: Televize Samsung Série 7 - informace přímo v televizoru

Vložil d.f.h, 13. Říjen 2008 - 20:23

Obrázek uživatele d.f.h

OK, takže: AVI (XviD, MPEG-2, MPEG-4 ASP, H.264 HP), MP4 (MPEG-4 ASP, H.264 HP), PS (MPEG-2) a TS (MPEG-2). Ať to tu máme na věčné časy :-)

Díky za info.

Re: Televize Samsung Série 7 - informace přímo v televizoru

Vložil Adam (bez ověření), 14. Říjen 2008 - 16:11

Obrázek uživatele Adam

Nevíte někdo kdy se budou prodávat tyhle televize v ČR.

Re: Televize Samsung Série 7 - informace přímo v televizoru

Vložil Anonym (bez ověření), 14. Říjen 2008 - 18:00

Obrázek uživatele Anonym

Na slovensku sa tieto TV uz predavaju :P napr.: videoexpert.sk

Re: Televize Samsung Série 7 - informace přímo v televizoru

Vložil bead (bez ověření), 2. Listopad 2008 - 22:57

Obrázek uživatele bead

tak jsem tuto TV doporucil znamemu a o vikendu jsem testoval propojeni pres VGA kabel. Rozliseni 1024×768, 1280×768 šli v pohodě, ale jak jsem zapl 1920×1080 ktere pouzivam u sve LG tak jsem sice dostal obraz na samsunga ale po stranach jsem mel asi 5cm černých pruhů a obraz byl o to zůženej a deformovanej, nebyl jsem schopnej to nejak roztahnout..... mate nekdo nejakou skusenost s timto?